Header Ads


Η σχέση Ντέμη-Μελισσανίδη και η φημολογία για επιστροφή!

Η σχέση Ντέμη-Μελισσανίδη και η φημολογία για επιστροφή!


Θα επιστρέψει στην ΑΕΚ ο Ντέμης; Όλο και πιο επιτακτικά το ζητάει η πλειοψηφία του κόσμου της ΑΕΚ πλέον - Ποια είναι η σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη; Τι είπε ο Γιώργος Τσακίρης!

Ντέμης Νικολαΐδης Δημήτρης Μελισσανίδης ΑΕΚ: Στη φημολογία που έχει αναπτυχθεί -σε υποθετικό επίπεδο και περισσότερο ως επιθυμία μεγάλης μερίδας του κόσμου της ΑΕΚ- για το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντέμη Νικολαΐδη αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης. 

Καλούμενος ν’ απαντήσει σχετικά στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι στην παρούσα φάση δεν προκύπτει από κάπου ότι υφίσταται τέτοιο θέμα.

Παρόλο που σημείωσε λοιπόν ότι η σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη δεν είναι κακή, τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πληροφορία για κουβέντα των δυο τους σχετικά με την πιθανότητα συνεργασίας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως και ανεξάρτητα απ’ αυτό, υπογράμμισε ότι η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει άλλο χρόνο και θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα στη ριζική αναδόμηση που χρειάζεται σε επίπεδο οργανογράμματος.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.