Header Ads


«Δεν έχουν ξαναγίνει αυτά που συμβαίνουν με Γιαννίκη στην ΑΕΚ - Ίσως φύγει την Κυριακή...»

«Δεν έχουν ξαναγίνει αυτά που συμβαίνουν με Γιαννίκη στην ΑΕΚ - Ίσως φύγει την Κυριακή...»


Αποχωρεί μετά το ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιαννίκης; Πώς εξηγεί γνωστός δημοσιογράφος της ΑΕΚ την απουσία του από το τραπέζι των παικτών!
Μεγαλώνει η απόσταση μεταξύ των παικτών της Ένωσης και του Έλληνα προπονητή, ο οποίος πλέον κρίνεται ανά παιχνίδι!

Στον αέρα του OverFM μίλησε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Τσίλης για τα όσα συμβαίνουν εκτός και εκτός αποδυτηρίων στην ομάδα.

Ο ρεπόρτερ μίλησε για το χθεσινοβραδινό δείπνο των ποδοσφαιριστών στη Γλυφάδα. Ο Κώστας Τσίλης διαπίστωσε ότι με τη απουσία του κόουτς Γιαννίκη, πηγάζει το συμπέρασμα ότι υπάρχει απόσταση στις σχέσεις μεταξύ εκείνου και των παικτών. Ενώ σημείωσε ότι δεν θυμάται ποτέ ξανά αντίστοιχο περιστατικό. Στα υπόψιν ότι οι παίκτες δεν κάλεσαν τον προπονητή τους στη χθεσινή μάζωξη.

Όσον αφορά την αλλαγή προπονητή, ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» είπε ότι ο κόουτς κρίνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Δηλαδή εάν η ΑΕΚ δεν κερδίσει τη Κυριακή(20/2 19:30) μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις.

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ, ο Αργύρης Γιαννίκης δεν υπολογίζει τους Αραούχο και Στάνκοβιτς. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις, αλλά θα είναι διαθέσιμος την επόμενη αγωνιστική, στο ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.