Header Ads


H υπόσχεση του Γιακουμάκη: «Η καριέρα μου στην Σέλτικ τώρα αρχίζει!»

H υπόσχεση του Γιακουμάκη: «Η καριέρα μου στην Σέλτικ τώρα αρχίζει!»


Ο Γιώργος Γιακουμάκης... υποσχέθηκε ότι η καριέρα του στην Σέλτικ μόλις αρχίζει!

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός, ο οποίος έχει συμπεριληφθεί μόνο τρεις φορές στην αρχική ενδεκάδα της Σέλτικ, από την καλοκαιρινή «μετακόμισή» του στην ομάδα της Γλασκόβης, σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη (1-2) των «καθολικών» επί της Αλόα στο Κύπελλο.

Ήταν η πρώτη παρουσία του στην ενδεκάδα από την αρχή, μετά τις 30 Οκτωβρίου, όταν έχασε πέναλτι στο τέλος της αναμέτρησης με τη Λίβινγκστον (0-0) και πλέον έχει σκοράρει σε δύο από τα τρία παιχνίδια, στα οποία έχει ξεκινήσει βασικός.

«Δεν είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Θα μπορούσαν να ήταν τρεις συμμετοχές ως βασικός και τρία γκολ, αλλά έχασα το πέναλτι», είπε, μιλώντας στην εφημερίδα Daily Record.

«To γκολ είναι κάτι που είναι πραγματικά στο μυαλό μου. Προσπαθώ να προχωρήσω και ελπίζω από εδώ και πέρα να σκοράρω σε κάθε παιχνίδι και να βοηθάω την ομάδα μου», είπε ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί την Τετάρτη εναντίον της Χαρτς, με τη Νταντί Γιουνάιτεντ το Σάββατο και τη Ρέιντζερς, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

«Από εδώ και πέρα ξεκινάω τη σεζόν μου. Ελπίζω να είμαι υγιής μέχρι το τέλος. Το να είμαι βασικός επιθετικός ήταν ο στόχος μου από τότε που ξεκίνησα εδώ. Προσπαθώ, έχασα την προετοιμασία, μετά την επέμβαση στο τραυματισμένο γόνατό μου. Ήταν πραγματικά μια δύσκολη στιγμή για μένα. Αλλά τώρα επέστρεψα, είμαι σε φόρμα, υγιής και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Αν είμαι σε φόρμα και υγιής, θα είμαι αυτός που πρέπει. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το γκολ. Σκόραρα ένα γκολ και προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορούσα. Τα γκολ δίνουν αυτοπεποίθηση στους επιθετικούς. Κυρίως είναι δουλειά μας να σκοράρουμε τα γκολ για να βοηθήσουμε την ομάδα να κερδίσει τους αγώνες. Θα προσπαθήσω να παραμείνω σε φόρμα και να πετύχω μερικά γκολ. Θα προσπαθήσω να βελτιώσω τον εαυτό μου, γιατί, όταν μένεις έξω για μεγάλο χρονικό διάστημα, χάνεις την αυτοπεποίθηση και τη φυσική κατάστασή σου», συμπλήρωσε.

«Έχουμε βάθος στην ομάδα μας. Όλοι μπορούν να είναι στην πρώτη 11άδα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό σε έναν σύλλογο που έχει μεγάλους στόχους. Κερδίσαμε ένα παιχνίδι που ήταν δύσκολο. Πετύχαμε δύο γκολ, αλλά νομίζω ότι μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα, ειδικά εγώ. Αλλά είμαστε χαρούμενοι, είμαστε στον επόμενο γύρο και είμαστε ευχαριστημένοι» πρόσθεσε, ενώ τόνισε για την αναμέτρηση με τη Χαρτς:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, αλλά θα τους αντιμετωπίσουμε όπως κάθε άλλη ομάδα. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας και θα τηρήσουμε το σχέδιό μας. Δεν θα φοβηθούμε τίποτα. Είναι ένα παιχνίδι, μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να δείξουμε ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε σε αυτό το πρωτάθλημα. Ανεξάρτητα από την ομάδα που αντιμετωπίζουμε, μας αρέσει να τηρούμε το πλάνο μας και παίζουμε το παιχνίδι μας».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.