Header Ads


«Τελειώνει» μεταγραφή η ΑΕΚ!

«Τελειώνει» μεταγραφή η ΑΕΚ!


Τελειωμένη από χθες η περίπτωση Μπαλάντα για την ΑΕΚ, για συζητήσεις με άλλους παίκτες ταξίδεψαν οι άνθρωποι που χειρίζονται τα μεταγραφικά της ΑΕΚ - Σε τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων μπαίνει η ΑΕΚ για να αποκτήσει αμυντικό χαφ!

Καμία σχέση με την υπόθεση Έντερ Μπαλάντα δεν έχει η επιστροφή των Κονέ και Παπαδημητρίου στην Αθήνα με πτήση από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών. 

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ, πήγαν μέσω Άμστερνταμ και επέστρεψαν μέσω Βρυξελλών σε άλλες πόλεις και χώρες όπου μίλησαν και προσπάθησαν να πείσουν βασικούς στόχους της ομάδας που απασχολούν από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου την Ένωση για την θέση του αμυντικού χαφ πράγμα που θα αποδειχτεί αν καταφέρει η ΑΕΚ να φέρει έναν από τους τρεις παίκτες που έχει καταλήξει.

Κονέ και Παπαδημητρίου έχουν προχωρήσει πάρα πολύ τις άλλες υποθέσεις, πριν μπει το οριστικό τέλος στην προσπάθεια με τον Κολομβιανό και αφού ναυάγησε οριστικά του Μπαλάντα απομένει η τελική απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη για να μπει η ΑΕΚ στο τελικό στάδιο διαπραγμάτευσης και να αποκτήσει έναν από τους άλλους παίκτες. 

Πρόκειται για μία περίπτωση που μπορεί να γίνει με αγορά από τώρα και δύο περιπτώσεις δανεισμού με οψιόν, καμία εκ των οποίων δεν σχετίζεται με το Βέλγιο. 

Όποια περίπτωση κι αν προχωρήσει τελικά η ΑΕΚ πρέπει να τελειώσει άμεσα ώστε τουλάχιστον την Κυριακή το βράδυ ο παίκτης να είναι στην Αθήνα. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως όλες οι περιπτώσεις είναι υψηλού επιπέδου από καλά πρωταθλήματα και όποιος αποκτηθεί θα έχει προδιαγραφές να μπει άμεσα στην εντεκάδα και να βελτιώσει τη λειτουργία της ΑΕΚ στο κέντρο. 

Τέλος κανείς από τους τρεις δεν είναι ο Πολωνός Ράφαλ Αουγκουστίνιακ της Ουράλτον οποίο εμπλέκουν σήμερα με την ΑΕΚ ρωσικά ΜΜΕ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.