Header Ads


Ενέδρα κουκουλοφόρων στον Σεμέδο - Τον χτύπησαν με ρόπαλα έξω από το σπίτι του

Ενέδρα κουκουλοφόρων στον Σεμέδο - Τον χτύπησαν με ρόπαλα έξω από το σπίτι του


Το βράδυ της Παρασκευής το περιστατικό, την ώρα που ο Σεμέδο επέστρεφε στην πολυκατοικία που διαμένει
Άγρια ενέδρα έστησαν ροπαλοφόροι στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμεδο το βράδυ της Παρασκευής (14/1).

Σύμφωνα μα πληροφορίες του protothema.gr, λίγο μετά τις 23:30 της Παρασκευής, στην πολυκατοικία που μένει ο ποδοσφαιριστής, τον περίμεναν τρεις άνδρες που φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες. Όταν τον είδαν να επιστρέφει με έναν φίλο του, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με ρόπαλα στο πρόσωπο και το σώμα.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, είδαν παντού αίματα, ο παίκτης ήταν χτυπημένος στον ώμο και την πλάτη και ο φίλος του στο στόμα και αιμορραγούσε.

Οι δυο άνδρες, οδηγήθηκαν στο ΑΤ Γλυφάδας και από εκεί στο νοσοκομείο Metropolitan.

Ένα βήμα πριν φύγει από τον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Φως των Σπορ» στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της αποχώρησης του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει πως ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός φέρεται να μετράει μέρες στην Ελλάδα και σύντομα θα αποχωρήσει για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως οι επαφές μεταξύ των Πειραιωτών και της Πόρτο είναι σε προχωρημένο στάδιο και μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουν σημειωθεί οριστικές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.