Header Ads


Παπασταθόπουλος: «Μεγάλωσε ο Ολυμπιακός, δεν έχει σχέση με άλλες ομάδες»

Παπασταθόπουλος: «Μεγάλωσε ο Ολυμπιακός, δεν έχει σχέση με άλλες ομάδες»


Ως επιβεβαίωση ότι ο Ολυμπιακός μεγαλώνει και σκέφτεται πολύ διαφορετικά από τις άλλες ομάδες στην Ελλάδα χαρακτήρισε την ανανέωση του Πέδρο Μαρτίνς ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Με θερμά λόγια για τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού μίλησε, με αφορμή την ανανέωση συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. 

Σε δηλώσεις του στη NOVA ο Έλληνας στόπερ εξέφρασε την άποψη ότι η συγκεκριμένη κίνηση επιβεβαιώνει την ανάπτυξη του συλλόγου και τη διαφορά από τους ανταγωνιστές του.

Ανέφερε συγκεκριμένα:

«Για να είναι ο συγκεκριμένος προπονητής τόσο καιρό στην ομάδα δείχνει πως έχει κάνει έργο, έχει κατακτήσει τίτλους και έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός μεγάλωσε ως ομάδα, το ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του προπονητή αυτή την συγκεκριμένη στιγμή δείχνει πως έχει αλλάξει τρόπο σκέψης, έχει δικό του τρόπο, σκέφτεται διαφορετικά, δεν έχει σχέση με άλλες ομάδες.

Πλέον είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεται μόνο τους τίτλους, έχει ανοίξει την σκέψη του για το μέλλον. Η ανανέωση αυτή δείχνει πως ο Ολυμπιακός σκέφτεται πλέον ως ευρωπαϊκή ομάδα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.