Header Ads


Μάντσεστερ Σίτι - Παρί: Όταν ο Σιδηρόπουλος μπέρδεψε το νούμερο του Αγκουέρο στην αλλαγή του! (vid)

Μάντσεστερ Σίτι - Παρί: Όταν ο Σιδηρόπουλος μπέρδεψε το νούμερο του Αγκουέρο στην αλλαγή του! (vid)


Όταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος έγινε viral με την γκάφα του σε παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, με... θύμα τον Κουν Αγκουέρο!

Ο Κουν Αγκουέρο εβαλε τέλος στη σπουδαία του καριέρα λόγω του καρδιακού προβλήματος που αντιμετωπίζει, με τον ίδιο να τονίζει στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξή του πως κρατά μόνο τις καλές στιγμές.

Και η αλήθεια είναι πως αυτές ήταν και οι πιο πολλές στην πορεία του η οποία ήταν γεμάτη τίτλους και διακρίσεις. 

Εκτός όμως από τα προσωπικά και ομαδικά επιτεύγματα, ο Αργεντινός έχει να θυμάται και ένα ευτράπελο που έμεινε στην ιστορία και είχε ελληνικό χρώμα.

Στο παιχνίδι της περασμένης σεζόν όταν ακόμη ήταν παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, ο Αγκουέρο πέρασε αλλαγή στον ημιτελικό Champions League απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο όμως που ήταν τέταρτος διαιτητής να καταφέρνει να γίνει viral.

Ο Έλληνας ρέφερι μπέρδεψε το νούμερο του πρώην άσου των «Πολιτών» καθώς κατά την αλλαγή έβαλε το νούμερο 9 στο πινακάκι και όχι το 10 που φορούσε ο παίκτης στην πλάτη. 

Ο Αγκουέρο τον κοίταξε με ένα βλέμμα όλο απορία και με αφορμή την απόσυρσή του από τα γήπεδα, η γνωστή ιστοσελίδα «Sportbible» ανέδειξε το συγκεκριμένο συμβάν ως την πιο αστεία στιγμή στην καριέρα του Αγκουέρο.

Τώρα αν αυτό θεωρείται παράσημο για την καριέρα του… κορυφαίου Ελληνα διαιτητή, δεν το ξέρουμε ωστόσο θα έχει να λέει ότι αποτελεί μέρος της ιστορίας του παλαίμαχου πλέον ποδοσφαιριστή.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.