Header Ads


Κανονικά την Κυριακή το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

Κανονικά την Κυριακή το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!


Κάνει πίσω η Αστυνομία και το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός θα γίνει κανονικά την Κυριακή - Τι αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες!
Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πείστηκε ότι δεν πρέπει να συμβεί αναστάτωση στα προγραμματισμένα ματς της Super League Interwetten και η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται να ανακαλέσει το αίτημα αναβολής που είχε στείλει από την Τρίτη σε υφυπουργείο αθλητισμού και Λίγκα.

Ως εκ τούτου θα γίνει κανονικά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και του Ιωνικού με τον ΠΑΟΚ στη Νεάπολη την Κυριακή (5/12)., τα οποία ήταν στον... αέρα εξαιτίας των μέτρων για την επέτειο 13 ετών από τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα.

Την εκτίμηση ότι θα διεξαχθεί κανονικά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. 

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, μετέφερε αρχικά τον εκνευρισμό που επικρατεί στην «Ένωση» με το ενδεχόμενο αναβολής και τους λόγους που θεωρείται αδιανόητη η στάση της Αστυνομίας και του Λευτέρη Αυγενάκη.

Στη συνέχεια ωστόσο μετέφερε πληροφόρηση, σύμφωνα με την οποία το παιχνίδι δεν πρόκειται τελικά να μεταφερθεί σε άλλη μέρα και θα γίνει την Κυριακή (χωρίς να διευκρινίζεται προς το παρόν αν θα είναι την ίδια ώρα).

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.