Header Ads


Ξέσπασμα Καρίμ για το Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ!

Ξέσπασμα Καρίμ για το Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ!


Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του διαιτητή και της Super League Interwetten!

Στην Cosmote TV μίλησε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο επιθετικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα, ενώ ήταν άκρως καυστικός όταν ρωτήθηκε για την αναμέτρηση με τον Αστέρα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτός διεξήχθη.

Ο Ανσαριφάρντ τόνισε πως όποιος ήταν υπεύθυνος για τη διεξαγωγή του αγώνα θα έπρεπε να αισθάνεται ντροπή που επέτρεψε αυτός να πραγματοποιηθεί.

Αρχικά, ο επιθετικός της ΑΕΚ ρωτήθηκε για την περιπέτεια που πέρασε με τον κορονοϊό τονίζοντας: "Σας ευχαριστώ, κατ’ αρχάς εκτιμώ τον κόσμο της ΑΕΚ και το προσωπικό της ομάδας γιατί στη διάρκεια της εβδομάδας που είχα covid, όλοι τους μου έστειλαν θετική ενέργεια. Προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου και να ρωτήσουν για την κατάσταση τη δική μου και της οικογένειάς μου.

Πραγματικά το εκτιμώ και ένιωσα μια οικογένεια αυτή την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση της υγείας μου. Τους εκτιμώ όλους, ναι είχα covid και δυστυχώς είχε και η οικογένειά μου. Είχαμε δέκα σκληρές μέρες, αλλά το ξεπεράσαμε και όλα τώρα είναι τέλεια. Έχω ήδη προπονηθεί τρεις – τέσσερις μέρες στη σειρά με την ομάδα και είμαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι".

Για το εάν είδε το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: "Το παρακολούθησα από την τηλεόραση και θέλω να κάνω ένα σχόλιο γι’ αυτό. Δεν ξέρω αν η Superleague ή όποιος είναι υπεύθυνος, θα με τιμωρήσουν για το σχόλιο ή όχι… Αλλά θα πρέπει να πω εκ μέρους των συμπαικτών μου στα αποδυτήρια ότι είμαστε αναστατωμένοι για ό,τι έγινε στο παιχνίδι. Νομίζω ότι ο διαιτητής και η Superleague θα πρέπει να νιώθουν πραγματικά αμήχανα και αισχρά… Γιατί μας άφησαν να παίξουμε αυτό το παιχνίδι.

Δεν έχει να κάνει με το αποτέλεσμα γιατί πάντα στο ποδόσφαιρο μπορεί να κερδίσεις, να χάσεις ή να έρθεις ισοπαλία. Αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Όμως, υπάρχουν κι άλλα πράγματα, πρέπει να φροντίζεις για τους παίκτες. Όλοι μας έχουμε καριέρες μπροστά μας. Ακόμη κι αν θέλαμε να παίξουμε, ο υπεύθυνος της Superleague ή ο διαιτητής που ήταν εκεί, θα πρέπει να μπει μέσα και αν δει τις συνθήκες όπως αυτές, να αναβάλλει το παιχνίδι. Είναι τόσο απλό. Συζητάμε τώρα και είμαστε αναστατωμένοι για όσα συνέβησαν γιατί η Superleague δεν φρόντισε για τους παίκτες μας. Γιατί σίγουρα σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο θα μπορούσες να αποκομίσεις τέτοιο τραυματισμό που θα τελείωνε την καριέρα σου.

Δεν πιστεύω ότι μπορεί σε άλλη χώρα να παίξεις σε αυτές τις συνθήκες, να σε αφήσουν να παίξεις. Νομίζω ότι όποιος ήταν υπεύθυνος θα πρέπει να νιώθει άσχημα, θα πρέπει να νιώθει ντροπή για τον εαυτό του, που μας άφησαν να παίξουμε έτσι. Σας λέω ότι δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί αυτό ξανά. Την επόμενη φορά δε νομίζω ότι θα παίξουμε αν οι συνθήκες είναι τέτοιες. Και δεν μιλώ μόνο για την ΑΕΚ, αλλά γενικά. Όταν κάτι συμβαίνει, όταν βρέχει και ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι έτοιμος να υποδεχθεί το παιχνίδι, θα πρέπει να το αναβάλλεις, είναι τόσο απλό. Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας είναι εξοργισμένοι, είμαστε επίσης εξοργισμένοι όλοι στην ομάδα. Αυτό είναι όλο και παρακαλώ σεβαστείτε μας. Αυτό είναι μόνο, σεβαστείτε μας, τίποτε άλλο".

Για τη διαφορά από τον Ολυμπιακό: "Φυσικά, είμαστε εκεί. Δεν ξέρω ακριβώς ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε εμάς και την πρώτη ομάδα της Superleague και δεν μας νοιάζει. Κοιτάμε μπροστά μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Και είμαστε σίγουροι πως όταν τελειώσει η σεζόν θα είμαστε όλοι χαρούμενοι γιατί θα έχουμε πετύχει τους στόχους μας. Τώρα είμαστε στη μέση της σεζόν, δεν δίνουν τρόπαιο σε κανέναν. Δεν σου δίνουν κάτι για… κατάκτηση πρωταθλήματος, δεν επωφελείσαι κάτι. Τώρα, όλα μπορούν να συμβούν στο δεύτερο μισό της σεζόν και φυσικά στα play off. Έχουμε πολλά ντέρμπι μπροστά μας, στο ποδόσφαιρο πολλά μπορεί να συμβούν".
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.