Header Ads


Η αλήθεια για ΑΕΚ και Σούντγκρεν!

Η αλήθεια για ΑΕΚ και Σούντγκρεν!


Τους λόγους που η ΑΕΚ δεν ψάχνει μπακ, αλλά ακόμα κι αν έψαχνε θα χρειαζόταν κάποιον να την αναβαθμίσει (και όχι έναν απλά καλό παίκτη όπως ο Σούντγκρεν) εξήγησε ο Γιώργος Τσακίρης!

Στις φήμες περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. 

Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι η «Ένωση» δεν ασχολείται με τον Σουηδό, αφού δεν ψάχνει γενικώς δεξί μπακ.

Τόνισε ωστόσο ότι ακόμα κι αν έψαχνε, θα χρειαζόταν έναν παίκτη που θα την αναβάθμιζε στη θέση (όπως για παράδειγμα ο Λαλά, που υπήρξε στόχος της πριν καταλήξει στον Ολυμπιακό) και όχι έναν ποδοσφαιριστή «του 6», όπως ο αμυντικός του Άρη.

Εξάλλου υπογράμμισε ότι όλη η προσοχή των «κιτρινόμαυρων» (μετά το αποψινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ) θα στραφεί στην απόκτηση του χαφ, ενώ υπενθύμισε τη μεγάλη σημασία που έχει και το θέμα των αποδεσμεύσεων, αφού οι Μπακάκης-Ινσούα, Νταντσένκο, Σβάρνας (που δεν υπολογίζονται) της κοστίζουν πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.