Header Ads


«Στον αέρα» το ΑΕΚ-Περιστέρι λόγω κρουσμάτων!

«Στον αέρα» το ΑΕΚ-Περιστέρι λόγω κρουσμάτων!


Τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό για την ΑΕΚ. 
Οι προγραμματισμένοι έλεγχοι Covid που έγιναν χθες αποκάλυψαν δύο κρούσματα μελών της ομάδας (δεν διευκρινίζεται επισήμως αν πρόκειται για παίκτες ή όχι), ανήμερα του προημιτελικού Κυπέλλου με το Περιστέρι (20:00).

Όλη η ομάδα είναι υπό παρακολούθηση βάσει του πρωτοκόλλου, ενώ ματαιώθηκε η πρωινή προπόνηση και το νοκ άουτ αποψινό παιχνίδι είναι στον αέρα. Υπενθυμίζεται πως η «Ένωση» έχει εκτός μάχης τον Δημήτρη Μαυροειδή που είχε διαγνωστεί θετικός την περασμένη εβδομάδα, ενώ έχει απομείνει με τέσσερις ξένους μετά την αποδέσμευση του Βαουλέτ και τον τραγικό θάνατο του Γέλοβατς.

Ήδη λόγω κρουσμάτων έχει αναβληθεί ο προημιτελικός ανάμεσα σε Προμηθέα και ΠΑΟΚ, που ήταν προγραμματισμένος για τη Δευτέρα.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι στον καθιερωμένο έλεγχο ανίχνευσης για COVID-19, διαπιστώθηκε ότι δύο μέλη της Ομάδας μας διεγνώσθησαν θετικά.
Εκτός έχει ήδη τεθεί ο Δημήτρης Μαυροειδής από προηγούμενο έλεγχο.

Ο οργανισμός βρίσκεται σε υψηλή επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο των θεσμικών φορέων.

Η οικογένεια της ΑΕΚ BC εύχεται στους ασθενούντες ταχεία ανάρρωση.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.