Header Ads


«Πιθανό να μην είναι βασικός ο Τσούμπερ»

«Πιθανό να μην είναι βασικός ο Τσούμπερ»


Ο Κώστας Κετσετζόγλου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Στίβεν Τσούμπερ να μην είναι βασικός στο αποψινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο Στίβεν Τσούμπερ να μην είναι στην ενδεκάδα για το αποψινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να παίξει στόπερ ο Τζαβέλλας, αλλά το πιθανότερο είναι να προτιμηθεί ο Μήτογλου δίπλα στον Βράνιες. 

Ο Μισελέν είναι φαβορί για δεξί μπακ αλλά ‘παίζει’ και η επιλογή του Ρότα. Σιμόες και Σιμάνσκι είναι οι επικρατέστεροι για το κέντρο, αλλά και ο Σάκχοφ έχει δείξει πως είναι σε καλό ρυθμό. 

Λογικά ο Μάνταλος θα ξεκινήσει πίσω από τον Αραούχο και θα παίξουν δύο από τους Τσούμπερ, Άμραμπατ και Γκαρσία. Δεν είναι απίθανο να μην ξεκινήσει ο Τσούμπερ», τόνισε.

«Μοναδική απουσία είναι ο Ανσαριφάρντ λόγω κορωνοϊού, πέρα από τον Γαλανόπουλο. Θα έχει παραπάνω θεατές από το ματς με τον Άρη. Μαθαίνουμε ότι έχουν σχεδόν γεμίσει όλες οι θύρες στο κάτω διάζωμα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.