Header Ads


Στοίχημα: Ψηλά το σκορ στο “22 de Junho”

Στοίχημα: Ψηλά το σκορ στο “22 de Junho”


Αμείωτη παραμένει η δράση στο κουπόνι οπαπ της Κυριακής (12/12) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αμέτρητες αναμετρήσεις και παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον στα δημοφιλή ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με το ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης να ξεχωρίζει.
Το Betarades.gr ξεχώρισε μια δυνατή επιλογή που έρχεται από την ανώτερη κατηγορία της Πορτογαλίας και πιο συγκεκριμένα από το παιχνίδι Φαμαλικάο - Μπενφίκα, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε διαθέσιμο στην bet365.


Τραγική εμφάνιση και βαριά ήττα για τη Φαμαλικάο την περασμένη Κυριακή με 4-0 στην έδρα της Ζιλ Βισέντε. Δεύτερο σερί απογοητευτικό αποτέλεσμα, είχε προηγηθεί το εντός έδρας 0-3 από την Πορτιμονένσε, όπου και πάλι δεν είχε καμία αντίδραση μετά το προβάδισμα των αντιπάλων. Παραμένει δίχως νίκη στο γήπεδό της φέτος στο πρωτάθλημα, έχει τη χειρότερη εντός έδρας συγκομιδή με ρεκόρ 0-3-3 και μόλις 4 γκολ ενεργητικό.

Ασθμαίνοντας και με μεγάλο άγχος πανηγύρισε την πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη η Μπενφίκα, δεν έθελξε με την απόδοσή της στο 2-0 επί της Ντινάμο Κιέβου. Ίσως επηρεασμένη ψυχολογικά και από τη βαριά ήττα στο ντέρμπι της Λισαβόνας που προηγήθηκε. Ήταν αφελής τακτικά την προηγούμενη Παρασκευή υποδεχόμενη την Σπόρτινγκ, είχε κενά στο αμυντικό transition και πληγώθηκε από τα “λιοντάρια” για το τελικό 1-3, που την έστειλε στο -4 στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.