Header Ads


Προβληματισμός για τα διαρκείας στην ΑΕΚ μετά την απόφαση για 10% στα γήπεδα!

Προβληματισμός για τα διαρκείας στην ΑΕΚ μετά την απόφαση για 10% στα γήπεδα!


Τεράστιο πρόβλημα προκύπτει με τα 16.000 διαρκείας - Τι θα συμβεί, ποιο είναι το πιο πιθανό σενάριο!
Έντονο και λογικό προβληματισμό στην ΑΕΚ έχει δημιουργήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση της Κυβέρνησης για τη μείωση της πληρότητας σε 10% στα γήπεδα.

Ειδικά για την ΑΕΚ, βέβαια, το πρόβλημα είναι τεράστιο με δεδομένο πως πρόκειται για μία ομάδα με 16.000 διαρκείας και σίγουρα είναι πάρα πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί το όριο των 1.000 θεατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ΠΑΕ κυριαρχεί, ήδη, η συζήτηση με ποια κριτήρια θα μπορέσει να εφαρμοστεί το εν λόγω μέτρο. Και πρόκειται αναμφισβήτητα για μεγάλο πρόβλημα, το οποίο, βέβαια, συζητούν εσωτερικά τα στελέχη της ΠΑΕ προς αναζήτηση λύσης, εφόσον υπάρχει τέτοια. 

Η συγκεκριμένη απόφαση είναι σίγουρα πολύ πιο δύσκολα εφαρμόσιμη ακόμα και από το αν υπήρχε απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών αγώνες και δεδομένα έχει φέρει τεράστιο προβληματισμό, αφού είναι πολύ δύσκολα εφαρμόσιμη.

Όπως προκύπτει, λοιπόν, από το ρεπορτάζ, στην ΑΕΚ υπάρχει εσωτερική συζήτηση για το θέμα, με την Ένωση να είναι προφανώς και λογικώς σε επαφή και με τις άλλες ομάδες μέσω της Λίγκας για το τι μέλλει γενέσθαι. Το πιο πιθανό, λοιπόν, είναι να υπάρξει κοινή γραμμή μέσω της Super League.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.