Header Ads


Διαγόρας Ρόδου - ΑΕΚ Β' 0-1

Διαγόρας Ρόδου - ΑΕΚ Β' 0-1


Νικήτρια (0-1) αποχώρησε από την έδρα του Διαγόρα Ρόδου η ΑΕΚ Β', με τον Χρήστο Γιούση να πετυχαίνει στο 80' μέσω πέναλτι το «χρυσό» γκολ - Δύο δοκάρια για τους «κιτρινόμαυρους»1

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ Β', η οποία το Σάββατο (4/12) επικράτησε 1-0 στη Ρόδο επί του Διαγόρα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Super League 2. Η «Ένωση» έφτασε στο «τρίποντο» χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιούση στο 80'.

Στην πρώτη θέση του γκρουπ (13β.), έστω και προσωρινά, το σύνολο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, με τους Ροδίτες να συνεχίζουν 7οι (8β.).
 
Πολύ καλός ρυθμός από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με την ΑΕΚ Β' να παίρνει τα ηνία μετά το 20'. Μάλιστα, στο 30' είχε δοκάρι με την κεφαλιά του Κορνέζου, με τους δύο τερματοφύλακες να δείχνουν τα αντανακλαστικά τους στο τελείωμα το πρώτου μέρος. Συγκεκριμένα, ο Χατζηεμμανουήλ σε προσπάθεια του Μπαστιάνου στο 41' και ο Μπίντσης σε πλασέ του Χριστόπουλου στο 43'.

Στο 64' οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Γερολέμου, για να φτάσει το 80ο λεπτό όταν ο κ. Στάμος έδειξε την άσπρη βούλα για χέρι του Μουμίν εντός περιοχής. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Γιούσης, ο οποίος ευστόχησε, διαμορφώνοντας το (τελικό) 0-1. Να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ Β' είχε την ευκαιρία και για δεύτερο γκολ, ωστόσο το τρομερό σουτ που έπιασε ο Τζούντα Γκαρσία εκτός περιοχής, σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι αρχικές συνθέσεις:

Διαγόρας Ρόδου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Τοπάλ, Καρατάσιος, Ρουγκάλας, Σινγκ, Γιώργου (60' Πίσπας), Μουμίν, Λαμπίρης, Τσιαντούλας (72' Ραφίνια), Μπαστιάνος (60' Μπλάνκο), Κουϊρουκίδης.

ΑΕΚ Β' (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Κορνέζος, Λάτσι, Μιτάι, Μουστακόπουλος (90' Ρουκουνάκης), Σαμπανάτζοβιτς, Γιούσης (90' Παρράς), Γερολέμου (75' Αμούρ), Χριστόπουλος Ευθ. (62' Τζ. Γκαρσία), Ιατρούδης.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.