Header Ads


Στην Αθήνα ο Τσούμπερ!

Στην Αθήνα ο Τσούμπερ!


Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος λόγω προβλήματος στον προσαγωγό αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Ελβετίας!

Ο Ελβετός σταρ της ΑΕΚ έπειτα από το «κόψιμο» του από την αποστολή της Ελβετίας, επέστρεψε στη χώρα μας και ξεκίνησε το πρόγραμμα αποθεραπείας του, προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι του ΟΑΚΑ (21/11, 19.30) με τον Ολυμπιακό.
 
Ο παίκτης δεν πέταγε από τη χαρά του για την εξέλιξη του με τον τραυματισμό του. Φυσικά το ΑΕΚ – Ολυμπιακός είναι κάτι πολύ σημαντικό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως την Παρασκευή θα είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί πιθανότατα βασικός, σε ένα πολύ μεγάλο ματς. 

Ιταλία – Ελβετία στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Δεν έφυγε από την Αθήνα έχοντας στο μυαλό του πως... θα ξεμπερδεύει. Κάθε άλλο.

Και γι' αυτό τα τελευταία 24ωρα είναι κάπως απογοητευμένος από το γεγονός πως δεν είναι εφικτό να δώσει το παρών σε ένα τέτοιο ματς.

Πάντως για την ΑΕΚ αυτό που έχει σημασία είναι πως αποφεύχθηκε κάθε κίνδυνος για επιδείνωση της κατάστασης του. 

Με αμφιβολίες ήδη να υπάρχουν, το να έμπαινε με κάποιο τρόπο σε δύο δυνατά ματς της Ελβετίας, με Ιταλία και Βουλγαρία που ακολουθεί, φυσικά δεν ήταν και το ιδανικό σενάριο για τους ανθρώπους της Ένωσης. 

Τώρα θα βρίσκεται εδώ, θα κάνει όσες μέρες χρειαστεί θεραπεία και συντηρητικό πρόγραμμα και λογικά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα ενόψει Ολυμπιακού.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.