Header Ads


Καρυπίδης στα αποδυτήρια: «Είναι ξεφτίλα, η μεγαλύτερη ντροπή στα επτά χρόνια που είμαι στον Άρη!»

Καρυπίδης στα αποδυτήρια: «Είναι ξεφτίλα, η μεγαλύτερη ντροπή στα επτά χρόνια που είμαι στον Άρη!»


Αγανακτισμένος ο Θόδωρος Καρυπίδης, μίλησε με σκληρή γλώσσα στους παίκτες του Άρη μετά τη συντριβή από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τα είπε και με τον κόσμο, κάνοντας λόγο για ξεφτίλα, αλλά ζητώντας ηρεμία!

Σκληρή γλώσσα από τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, βρέθηκε στα αποδυτήρια του Άρη μετά τη συντριβή από τον ΠΑΣ Γιάννινα, με το 0-5 να είναι η πιο βαριά εντός έδρας ήττα των «κίτρινων» στην ιστορία τους στην Α' Εθνική!

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, εμφανώς αγανακτισμένος και οργισμένος από την εικόνα της ομάδα, απευθύνθηκε στους παίκτες και τους είπε μεταξύ άλλων: «Είναι μία βραδιά ξεφτίλας για όλους, πρέπει να ντρέπεστε για τον τρόπο με τον οποίο αγωνιστήκατε»!

Όπως τους είπε, μάλιστα, «είναι η μεγαλύτερη ντροπή στα επτά χρόνια, που βρίσκομαι στην ομάδα», ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του πρόσθεσε: «Είστε αδικαιολόγητοι, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρουσιαστήκατε νωθροί, γιατί κάναμε μία τόσο άσχημη εμφάνιση».

Όπως ήταν λογικό τα κεφάλια ήταν σκυμμένα στα αποδυτήρια από τους ποδοσφαιριστές, που δεν είχαν κάποια απάντηση.

Ο Καρυπίδης, εξάλλου, βρέθηκε λίγο νωρίτερα στα επίσημα του «Κλεάνθης Βικελίδης» και συνομίλησε με τους έξαλλους και απογοητευμένους οπαδούς για αρκετά λεπτά, ακούγοντας τα παράπονά τους. 

Τους είπε αρχικά πως καταλαβαίνει την αγανάκτησή τους και τον εκνευρισμό τους. Όπως χαρακτηριστικά τους είπε: «Είναι ξεφτίλα, μία βραδιά ντροπής».

Από την άλλη, όμως, ζήτησε ηρεμία, προκειμένου να μπορέσουν όλοι μαζί να ξεπεράσουν αυτήν τη δύσκολη στιγμή. 

Η ομάδα, είπε χαρακτηριστικά, έχει στόχους και πρέπει να… σηκώσει κεφάλι για τη δύσκολη συνέχεια, μιας και τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Το πρόστιμο, πάντως, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο από την ΠΑΕ προς τους ποδοσφαιριστές μετά την τραγική εμφάνιση. Μένει να δούμε αν θα έχουμε εξελίξεις και με τον Άκη Μάντζιο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.