Header Ads


«Άνω κάτω» η Πορτογαλία λόγω Σάντος!

«Άνω κάτω» η Πορτογαλία λόγω Σάντος!


Χαμός στην Πορτογαλία σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Correio da Manhã». Σε δύο «στρατόπεδα» η Εθνική για Σάντος που δίνει απόψε τηλεοπτική συνέντευξη!

Η ήττα με 2-1 από τη Σερβία μέσα στο «Ντα Λουζ» και η συμμετοχή της Πορτογαλίας στα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ έχουν επιφέρει τη σύγχυση στο εσωτερικό της Εθνικής ομάδας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει την Τετάρτη η «Correio da Manhã», η Εθνική είναι χωρισμένη σε δύο «στρατόπεδα» και υπάρχει μία σημαντική ομάδα παικτών που είναι δυσαρεστημένοι με τις μεθόδους του Φερνάντο Σάντος.

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως στο πλευρό του Σάντος εξακολουθούν να βρίσκεται τα «βαριά χαρτιά» και δη οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Πέπε, Ζοάο Μουτίνιο, Γουίλιαμ Καρβάλιο και Φόντε. Ωστόσο υπάρχει και άλλη ομάδα ποδοσφαιριστών με επικεφαλής τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα που αρχίζει να εκφράζει εγάλες επιφυλάξεις σχετικά με τις μεθόδους του προπονητή που ηγείται της μοίρας της ομάδας από το 2014.

Εκτός από τον σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, η ομάδα των δυσαρεστημένων, την οποία ο «Correio da Manhã» αποκαλεί «αγγλική αρμάδα», αποτελείται από αθλητές όπως οι Μπρούνο Φερνάντες, Ζοάο Κανσέλο, Ντιόγκο Τζότα, με τους οποίους προστίθεται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ζοάο Φέλιξ.

Σε ένα πιο ουδέτερο πεδίο κινούνται παίκτες όπως ο Ρούμπεν Ντίας και ο Αντρέ Σίλβα, που προτιμούν να μην παίρνουν θέση πια.

Η τοποθέτηση Κατσουράνη για το θέμα

Έτσι προφανώς εξηγούνται και οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Κατσουράνης. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Bola Branca» του Radio Renascença» υποστήριξε πως «ο Φερνάντο Δάντος υποψιαζόταν ότι οι παίκτες δεν τον εμπιστεύονταν πλέον, θα έφευγε μόνος του». Και εξέφρασε την άποψη αυτή μετά από μπαράζ δημοσιευμάτων περί διάρρηξης στις σχέσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού της Πορτογαλίας με αρκετούς διεθνείς.

«Δεν πιστεύω ότι οι Πορτογάλοι διεθνείς δεν θέλουν να συνεχίσει ο Φερνάντο Σάντος», ανέφερε ακόμη ο «Κατσούρ» σπεύδοντας στη συνέχεια να πλέξει το εγκώμιο του «μηχανικού».

«Ο Σάντος έχει νοοτροπία νικητή και μοιράζεται με τους παίκτες έναν στόχο. Πάντα ψάχνουν όλοι την επιτυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Η Πορτογαλία θα πάει στο Κατάρ, ο Σάντος την έχει ανεβάσει επίπεδα», είπε ακόμη ο Κώστας Κατσουράνης. 

«Το σημαντικό δεν είναι να εξηγήσω στους Πορτογάλους γιατί πρέπει να πιστεύουν στον Φερνάντο Σάντος, το σημαντικό είναι ότι αξίζει να τον πιστεύουν», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Του αξίζει να πιστεύουν οι Πορτογάλοι στον Φερνάντο Σάντος. Επειδή είναι καλός προπονητής, γιατί είναι επιτυχημένος με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Τώρα, καταλαβαίνω ότι δεν είναι καλή στιγμή, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Δίνει τηλεοπτική συνέντευξη ο Σάντος

Στο μεταξύ ο Φερνάντο Σάντος παραχωρεί σήμερα τηλεοπτική συνέντευξη. Θα είναι στο «Jornal das 8» του TVI παραχωρώντας συνέντευξη στον Πέδρο Μουρίνιο!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.