Header Ads


Γιαννίκης: «Στεναχωριέμαι που δεν μπορέσαμε να δώσουμε σήμερα χαρά»

Γιαννίκης: «Στεναχωριέμαι που δεν μπορέσαμε να δώσουμε σήμερα χαρά»


Όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου!

Στα λάθη που έγιναν και τα οποία έφεραν την ήττα στάθηκε ο Αργύρης Γιαννίκης στη συνέντευξη Τύπου, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο, λέγοντας πως “Στεναχωριέμαι που δεν μπορέσαμε να του δώσουμε σήμερα χαρά”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Γιαννίκης:

Για την εικόνα του ντέρμπι: «Το ντέρμπι ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για εμάς. Είχαμε φανταστική αντίδραση μετά το 0-1, αλλά κόντρα στη ροή και από τακτικό λάθος δεχτήκαμε το 1-2, ενώ το 1-3 ήρθε από τακτικό λάθος και πάλι κόντρα στη ροή του αγώνα και δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Μας πικραίνει το αποτέλεσμα, στεναχωριέμαι περισσότερο για τον κόσμο, που δεν μπορέσαμε να του δώσουμε σήμερα χαρά.»

Για την φάση πριν το 1-2 με το πέναλτι που έχει γίνει στον Βράνιες; «Δεν την έχω δει τη φάση, δεν έχω άποψη.»

Πιο ήταν το σκεπτικό να ξεκινήσει ο Γκαρσία και όχι ο Άμραμπατ; «Βάσει εικόνας στην προπόνηση δικαιούνταν να παίξουν και τα δύο παιδιά. Ήταν μια απόφαση υπέρ του Γκαρσία, όχι εναντίον του Άμραμπατ. Ο Άμραμπατ είχε μια καλή παρουσία στην επανάληψη.»

Για την επιλογή να ξεκινήσει αριστερά ο Γκαρσία και δεξιά ο Τσούμπερ στις πλευρές: «Αλλάξαμε σήμερα πλευρές στα φτερά μας. Ήταν στο επιθετικό πλάνο να υπάρχουν αυτές οι αλλαγές, έτσι ώστε οι παίκτες μας να παίζουν με το σωστό πόδι.»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.