Header Ads


Η τελευταία ευκαιρία της Σεβίλλης

Η τελευταία ευκαιρία της Σεβίλλης


Μάθε τα πάντα για τα στατιστικά ομάδων ποδοσφαίρου.

Η επιστροφή των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων γίνεται αυτή την εβδομάδα και είναι περιττό να πούμε πόσο μεγάλα είναι τα παιχνίδια που έρχονται. Μια αγωνιστική πριν το τέλος των ομίλων σε Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ και στα γκρουπ γίνεται ο… κακός χαμός, με τα ματς να κρίνουν προκρίσεις.

Στη κορυφαία διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ, η Σεβίλλη υποδέχεται σήμερα τη Βόλφσμπουργκ και είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία που έχουν οι Ανδαλουσιανοί για να βρεθούν στις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου τους. Σέντρα στις 22:00.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπήκε στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ με υψηλές βλέψεις η Σεβίλλη, έχοντας πολλές εμπειρίες από τις πορείες της στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα του Γουλιέν Λοπετεγκί, όμως, παρότι είχε αρκετές ευκαιρίες για νίκη, δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει τρίποντο, στον όμιλο μαζί με Λιλ, Σάλτσμπουργκ και Βόλφσμπουργκ. Ο κίνδυνος για αποκλεισμό, πλέον, είναι άμεσος και οι Ισπανοί καλούνται σήμερα να υποτάξουν τους Γερμανούς, όχι μόνο για να μη χάσουν επαφή με τη πρώτη δυάδα, αλλά και για να περάσουν τουλάχιστον στη 3η θέση του Γιουρόπα Λιγκ. Αγωνιστικά, τρία είναι τα θέματα του τεχνικού των Ανδαλουσιανών, μιας και θα λείψουν οι βασικοί Νάβας, Σούσο και Εν-Νεσίρι.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Η εικόνα και η αγωνιστική κατάσταση της Βόλφσμπουργκ άλλαξαν άρδην από τη στιγμή της αλλαγής στο προπονητικό τιμ. Ο Φλόριαν Κόφελντ αντικατέστησε τον Μαρκ Φαν Μπόμελ πριν μερικές εβδομάδες, μιας και ο Ολλανδός δεν ανταπέδωσε στις προσδοκίες της διοίκησης. Οι «λύκοι» έκτοτε έχουν βελτιωθεί αισθητά, παίζουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και πηγαίνουν στη Σεβίλλη για να το αποτέλεσμα, που θα τους δώσει την ευκαιρία να συνεχίσουν στην Ευρώπη και το 2022. Ο Γερμανός τεχνικός θα έχει μερικές απουσίες (Στέφεν, Σλάγκερ, Οτάβιο), όμως το βασικό του σχήμα δε θα αλλάξει σχεδόν καθόλου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι περίεργο μια ομάδα σαν τη Σεβίλλη μετά από 4 ματς σε έναν πολύ βατό όμιλο να μην έχει νίκη. Οι Ισπανοί αναμένεται να μπουν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και θεωρούμε πως εύκολα-δύσκολα θα πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο. Στο 1.80 ο άσος στη Novibet.


Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.