Header Ads


Με το ηθικό στα ύψη η Λιλ

Με το ηθικό στα ύψη η Λιλ


Ένα κλασικό Σάββατο είναι σήμερα στο ποδοσφαιρικό μας κουπόνι, με τα ματς να είναι πάρα πολλά από το μεσημέρι μέχρι πολύ αργά το βράδυ. Τα περισσότερα φαβορί έχουν θεωρητικά εύκολο έργο, όμως οι εκπλήξεις παραμονεύουν, οπότε η επιλογή πρέπει να γίνει προσεκτικά.

Μάθε τα πάντα για την Πτώση Αποδόσεων στοιχήματος.

Εμείς έχουμε σταθεί σε ένα παιχνίδι για το Γαλλικό πρωτάθλημα, με τη πρωταθλήτρια Λιλ να υποδέχεται τη Ναντ, θέλοντας να «σκαρφαλώσει» περισσότερο στη βαθμολογία.

ΛΙΛ: Μπορεί φέτος στο πρωτάθλημα να μην έχει φτάσει στα επίπεδα που είχε πέρσι, όμως η παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι εντυπωσιακή και είναι στη κορυφή του ομίλου της μετά από 5 παιχνίδια, έτοιμη να μπει στα νοκ-άουτ. Οι Γάλλοι πρωταθλητές θα ψάξουν την επιστροφή στα τρίποντα εντός έδρας κόντρα στη καλή φέτος Ναντ, με την οποία όμως έχουν εξαιρετική παράδοση, μετρώντας 5 σερί νίκες. Ο Γκουρβενέκ πιθανότατα θα κάνει 2-3 διορθωτικές κινήσεις στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με τη νίκη επί της Σάλτσμπουργκ στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας εκτός τους Μπότμαν, Γκάντμουντσον και Ζαρντίμ.

ΝΑΝΤ: Έχει κάνει αρκετά καλή σεζόν η Ναντ και η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα τα «καναρίνια» είναι πεσμένα αγωνιστικά και θα πάνε στο Γαλλικό βορρά ελπίζοντας να κοντράρουν τη πρωταθλήτρια. Ο Αντουάν Κομπουαρέ είδε την ομάδα του να κοντράρει τη Παρί σαν Ζερμέν στο τελευταίο της παιχνίδι, βρέθηκε με παίκτη παραπάνω, όμως η αμυντική της συμπεριφορά τη «πρόδωσε» στο φινάλε. Στο Λιλ η παράδοση της Ναντ είναι κάκιστη, ενώ στα τελευταία 9 ματς των δυο ομάδων ανεξαρτήτου έδρας, οι «κίτρινοι» έχουν μόλις μια ισοπαλία και 8 ήττες. Ο Γάλλος τεχνικός δε θα έχει τους Εμόντ, Περέιρα και Σιμόν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με το ηθικό στα ύψη, η Λιλ θα υποδεχθεί τη Ναντ με στόχο να δώσει συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις και τη παράδοση. Οι φιλοξενούμενοι είναι δυνατό σύνολο, όμως τελευταία έχουν χάσει την αποτελεσματικότητά τους. Πάμε στον άσο του 1.70 από τον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.