Header Ads


Χωρίς Μπακάκη η αποστολή της ΑΕΚ Β'!

Χωρίς Μπακάκη η αποστολή της ΑΕΚ Β'!


Ο Μιχάλης Μπακάκης δεν είναι στην αποστολή της ΑΕΚ Β', κάτι που ίσως σημαίνει πως θα τον ξαναδούμε στην πρώτη ομάδα!

Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ Β' για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League 2 με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκς Αρτας που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων το Σάββατο (15:00).

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έβγαλε... είδηση, καθώς σε αυτή δεν βρίσκεται ο Μιχάλης Μπακάκης παρά την εξαιρετική του παρουσία στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αυτό δεν αποκλείεται να συνδέεται με ενεργοποίηση του εν λόγω παίκτη ξανά με την πρώτη ομάδα.

Στη διάθεση του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου είναι και πάλι από την πρώτη ομάδα ο Ζίγκα Λάτσι, όπως και οι επίσης διεθνείς Μιτάι, Αγγελόπουλος, Ευθύμης και Αποστόλης Χριστόπουλος και Γερολέμου, ενώ τραυματίας παραμένει ο Γάλλος επιθετικός Γιανίς Αμούρ και προληπτικά έμεινε εκτός αποστολής ο Βεντάντ Ραντόνια.

Μετά την τελευταία προπόνηση, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Χατζηεμμανουήλ, Αγγελόπουλος, Λάτσι, Παρράς, Μιτάι, Μπούσης, Κορνέζος, Σταμούλης, Γιαννούτσος, Μπάμπης, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γερολέμου, Μουστακόπουλος, Κοσίδης, Γκολφίνος, Ευθ. Χριστόπουλος, Γιούσης, Ιατρούδης, Τζούντα Γκαρσία.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.