Header Ads


Γιαννίκης ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ!

Γιαννίκης ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ!


Σε πολύ προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις της Ένωσης με τον Ελληνογερμανό προπονητή, όλα δείχνουν ότι άμεσα θα υπάρξει η οριστική συμφωνία!
Ο Αργύρης Γιαννίκης βρίσκεται μια ανάσα από το να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, αποτελώντας τον αντί-Μιλόγεβιτς! 

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες για τον κιτρινόμαυρη πάγκο, αφού οι επαφές του Ελληνογερμανού προπονητή με την Ένωση έχουν προχωρήσει πλέον πάρα πολύ και όλα δείχνουν ότι άμεσα θα υπάρξει οριστική συμφωνία των δύο πλευρών. 

Όπως είχαμε αποκαλύψει από χθες το βράδυ, μετά τις εξελίξεις και το διαζύγιο με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι για τον αντικαταστάτη του Σέρβου τεχνικού, ήταν αυτό του πρώην προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος βεβαίως έχει 100% γερμανική νοοτροπία, όντας γεννημένος στη Νυρεμβέργη, βγάζοντας τη σχολή της Κολωνίας η οποία θεωρείται ίσως η δυσκολότερη σχολή προπονητικής της στην Ευρώπη.

Για τον Αργύρη Γιαννίκη, η εκτίμηση από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και προσωπικά από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, υπήρχε από το καλοκαίρι αλλά τότε είχε υπάρξει απόφαση να προχωρήσει η ομάδα με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. 

Ο ίδιος ο Ελληνογερμανός προπονητής από την πλευρά του, παρ’ ότι είχε τουλάχιστον δύο επίσημες προτάσεις από ομάδες της Super League, επέλεξε να απαντήσει αρνητικά και να περιμένει την ευκαιρία να δουλέψει σε μια μεγάλη ομάδα. Μια ευκαιρία, που έρχεται τώρα. 

Η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον σε ανοιχτή γραμμή μαζί του, οι δύο πλευρές συζητούν τα πάντα έχοντας ταύτιση απόψεων και οι επαφές βρίσκονται στο τελικό στάδιο της συμφωνίας.

Έχει αξία να αναφέρουμε πως η κιτρινόμαυρη πλευρά, από τη στιγμή του διαζυγίου με τον Μιλόγεβιτς, στην πράξη δεν ασχολήθηκε με άλλον προπονητή πέραν από τον Γιαννίκη.

Ναι μεν είχε στην ατζέντα της ονόματα προπονητών από το εξωτερικό, αλλά συζητήσεις υπήρξαν μόνο με τον Ελληνογερμανό κόουτς, πράγμα που δείχνει και την πίστη που υπάρχει προς το πρόσωπο του.

Επομένως, με τις επαφές πλέον να βρίσκονται στο τελικό στάδιο, οι εξελίξεις όσον αφορά την πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη αναμένονται άμεσα και δεν αποκλείεται ακόμα και τη Δευτέρα, αν όλα πάνε καλά, ο 41χρονος τεχνικός να πάει στα Σπάτα για να πιάσει δουλειά και να πραγματοποιήσει και την πρώτη του προπόνηση και επομένως θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο για να κάνει το ντεμπούτο του με τον Ατρόμητο. 

Όσον αφορά τη διαμόρφωση του τεχνικού τιμ, είναι δεδομένο ότι ο Νίκος Παναγιωτάρας θα βρίσκεται στο πλευρό του Αργύρη Γιαννίκη πιθανότατα και με αυξημένες αρμοδιότητες, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων θα συνεχίσει ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, με τον Ελληνογερμανό τεχνικό να φέρνει σίγουρα μαζί του έναν γυμναστή.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.