Header Ads


Εκτός αποστολής ο Σιμάνσκι με πρόβλημα στο γόνατο!

Εκτός αποστολής ο Σιμάνσκι με πρόβλημα στο γόνατο!


Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν από την Πολωνία, ο μέσος της ΑΕΚ έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο!
Χωρίς τον Νταμιάν Σιμάνσκι θα αγωνιστεί τελική η εθνική ομάδα της Πολωνίας στα παιχνίδια με Σαν Μαρίνο και Αλβανία. 

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν από την Πολωνία, ο μέσος της ΑΕΚ έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο που θα του στοιχίσει τη συμμετοχή του.

Θυμίζουμε πως ο Σιμάνσκι, λίγο πριν την έξοδο της Ένωσης στο Αγρίνιο, είχε όντως παραπονεθεί για κάποια ενόχληση, γι’ αυτό δεν είχε ξεκινήσει και βασικός, αφού δεν ήταν στο 100%, ωστόσο είχε περάσει ως αλλαγή αφού είχε προπονηθεί κανονικά την προηγούμενη μέρα και γενικά ένιωθε καλά και δεν υπήρχε ανησυχία για την κατάσταση του. 

Όπως και να’ χει, το δημοσίευμα του «onet.pl», τονίζει πως ο παίκτης είναι εκτός για τις μάχες της Πολωνίας, αναφέροντας σε σχετικό ρεπορτάζ:

«Ο μέσος της ΑΕΚ ενσωματώθηκε στη αποστολή της εθνικής με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Στο ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό μπήκε στο γήπεδο στο 67΄. 

Ο εκπρόσωπος της πολωνικής ομοσπονδίας Γιάκουμπ Κβιατκόφσκι, στην συνέντευξη Τύπου γνωστοποίησε πως ο Σιμάνσκι δεν τραυματίστηκε σε αυτό το ματς, αλλά είχε ταλαιπωρηθεί από πρόβλημα τραυματισμού για δύο εβδομάδες πριν από αυτό.

Τέντωσε σύνδεσμος στο γόνατο του. Τα πρώτα 24ωρα με την εθνική δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του. Την Πέμπτη (σ.σ σήμερα 7/10), βγήκε στο γήπεδο, αλλά ως ο μοναδικός που έκανε ατομική προπόνηση. 

Όπως φαίνεται, αυτό δεν θα αλλάξει όσο είναι με την εθνική, αφού ο τραυματισμός είναι αρκετά σοβαρός για να δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα. 

Θα χρειαστεί να μείνει εκτός τουλάχιστον για άλλες δέκα μέρες, έτσι μάλλον με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα χάσει και το επόμενο ματς πρωταθλήματος της ΑΕΚ. Πάντως τα προβλήματα στο γόνατο είναι πολύ σοβαρό ζήτημα για να πάρεις το ρίσκο και να βιαστείς με την επιστροφή του στους αγώνες».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.