Header Ads


Οπαδοί ΠΑΟΚ: «Δίπλα στη Μυρτώ στον σκληρό της αγώνα»

Οπαδοί ΠΑΟΚ: «Δίπλα στη Μυρτώ στον σκληρό της αγώνα»


Ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ από το Ανόβερο με ανακοίνωσή του θέλησε να εκφράσει την επιθυμία στήριξης στην Μυρτώ για την νοσηλία στη Γερμανία, συγκεντρώνοντας χρηματικό ποσό.

Το ποδόσφαιρο σε κάτι τέτοιες στιγμές δείχνει πως μπορεί να ενώσει, να ενδιαφερθεί για τον συνάνθρωπο και με τέτοιες πρωτοβουλίες μόνο καλύτερα πράγματα μπορούν να συμβούν.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ από το Ανόβερο με την αφορμή της νοσηλίας της Μυρτούς στην γερμανική πόλη, για θεραπείες έπειτα από τον εφιάλτη που βίωσε και που την άφησε με πλήρη παράλυση, συγκεντρώνουν ποσό για να βοηθήσουν όσο μπορούν...

Η ανακοίνωση του ΣΦ ΠΑΟΚ Ανόβερου αναφέρει:

Η Μυρτώ, το κορίτσι που τόσο άδικα χτύπησε η μοίρα, βρίσκεται στο Ανόβερο. Τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον Πακιστανό της επέφεραν πλήρη παράλυση.

Η νοσηλία της στην κλινική ΙΝΙ μπορούμε να πούμε πως είναι επιτυχία να την δεχθούν και οι ελπίδες αναζωπυρώνονται για βελτίωση, τα έξοδα όμως είναι δυσβάσταχτα για μια μάνα που θα ναι μήνες δίπλα στο κορίτσι της. Ο Σύνδεσμός μας σε τέτοια περιστατικά δεν μπορεί να μείνει άπραγος. Καλούμε όλα τα μέλη μας να δώσουν δυναμικό παρόν έτσι ώστε να πάρουμε πάνω μας ένα βάρος από την Μυρτώ και την μητέρα της, το οικονομικό βάρος. Το κορίτσι αυτό έρχεται στην πόλη που ζούμε και ας την κάνουμε να νοιώσει πως δεν είναι μόνη, είμαστε δίπλα της, μαζί της στον σκληρό αγώνα που θα δώσει. Από την στιγμή που συνέβη το γεγονός όλοι μας ακούμε στα ελληνικά ΜΜΕ την τραγική ιστορία της Μυρτώς, τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, συμπαράσταση δίπλα σε μια ψυχή από την Ελλάδα μας.

Σημείωση: το ποσό που θα στέλνετε στον λογαριασμό του συνδέσμου να έχει αιτιολογία «MYRTO Spende» …ή μπορείτε να τα δίνετε στον σύνδεσμο σε ώρες λειτουργίας στην Διοίκηση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ανόβερου

PAOK FAN CLUB HANNOVER
IBAN : DE46250700240548826700
BIC: DEUTDEDBHAN
Αιτιολογια/ Verwendungszweck: MYRTO Spende
Με εκτίμηση
ΣΦ ΠΑΟΚ Ανόβερου
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.