Header Ads


Εντυπωσιακή προπώληση για το ΑΕΚ - Άρης!

Εντυπωσιακή προπώληση για το ΑΕΚ - Άρης!


Σύσκεψη για τον αγώνα με τον Άρη στην ΠΑΕ, ενώ η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Άρη στο ΟΑΚΑ την Κυριακή κι αναμένεται η μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου μέχρι τώρα στην σεζόν στο ΟΑΚΑ.

Η ηλεκτρονική προπώληση έχει ξεκινήσει σύμφωνα με πληροφορίες εντυπωσιακά και μέσα σε λίγες ώρες έφτασε στα συνολικά νούμερα και των τριών προηγούμενων εντός έδρας αγώνων! 

Αυτό από την μία «ζεσταίνει» πολύ το κλίμα εν όψει του σημαντικού ματς με τον Άρη, αλλά στην ΑΕΚ ξέρουν καλά πως αυτό το παιχνίδι εγκυμονεί και κινδύνους. Είμαστε μόλις λίγο μετά την βαριά τιμωρία του Παναθηναϊκού για επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο της Λεωφόρου, ενώ η Ένωση έχει ήδη την πικρή εμπειρία από την τιμωρία με μείον τρεις βαθμούς πριν από τρία χρόνια, για επεισόδια έξω από το γήπεδο, σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Συν το γεγονός πως είμαστε σε μια περίοδο έντασης με την αστυνομία και διάφορες ομάδες ακτιβιστών, κάτι που σε ορισμένες περιπτώσεις στο παρελθόν είχε οδηγήσει και σε εντάσεις σε εντός έδρας ματς της ΑΕΚ. Που δεν είχαν καμιά σχέση με την ομάδα βέβαια, αλλά δυστυχώς οι προβλεπόμενες τιμωρίες έχουν σχέση μόνο με την ομάδα. 

Να σημειώσουμε επίσης, πως το επόμενο ματς της ΑΕΚ ως γηπεδούχος στο ΟΑΚΑ, είναι ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αμέσως μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. 

Σήμερα (27/10) το πρωί έγινε ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για την Κυριακή. Το βάρος έπεσε στα θέματα ασφαλείας και δεν τέθηκε φυσικά μόνο το θέμα των καπνογόνων. Κυρίως έπεσε στην αψεγάδιαστη συμπεριφορά που πρέπει να υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ. Εκφράστηκε η απόλυτη ικανοποίηση για την ως τώρα συμπεριφορά του κόσμου και των οργανωμένων ειδικότερα και μάλιστα και πρόσφατα στον Βόλο, σε ματς που μετά από πολύ καιρό πήραν εισιτήρια οπαδοί της ΑΕΚ. 

Όλα τα μέτρα για την Κυριακή εξετάστηκαν σε συνεργασία και με τους οργανωμένους, με τους οποίους από την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι σε επαφή από τις αρχές της εβδομάδας. Μέχρι το ματς θα υπάρξει και καμπάνια από πλευράς ΑΕΚ, για να είναι όλοι σε εγρήγορση για την προστασία της ομάδας. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.