Header Ads


Σύγκρουση… γιγάντων στο Τορίνο

Σύγκρουση… γιγάντων στο Τορίνο


Η πρώτη φιναλίστ του φετινού Nations League είναι ήδη γνωστή και σήμερα θα μάθουμε ποια εκ των Βελγίου ή Γαλλίας θα τη συνοδεύσει στον τελικό της Κυριακής.

Θυμίζουμε, πως ο νικητής της διοργάνωσης, πέραν του τροπαίου, θα έχει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί και στο Μουντιάλ του Κατάρ, αν δε περάσει από τα προκριματικά.

Δείτε τα παιχνίδια ημέρας στον Άρχοντα!

Στο Τορίνο, λοιπόν και το γήπεδο της Γιουβέντους, Βέλγοι και Γάλλοι θα δώσουν ένα πολύ δυνατό ραντεβού, με στόχο μια θέση στον τελικό. Τελευταίο τους ματς ήταν πριν 3 χρόνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας στα ημιτελικά, εκεί όπου οι «τρικολόρ» πέρασαν χάρη σε γκολ του Ουμτιτί.

ΒΕΛΓΙΟ: Μια από τις ομάδες με τα καλύτερα ρόστερ στον κόσμο είναι αναμφίβολα η Εθνική Βελγίου. Το σύνολο του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ παραμένει από το 2018 στο νούμερο 1 της Παγκόσμιας κατάταξης, ασχέτως αν δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο μεγάλο τίτλο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» παρότι τα χρόνια έχουν περάσει, συνεχίζουν να βγάζουν σημαντικούς παίκτες και θα ψάξουν τουλάχιστον στο Nations League να σηκώσουν ένα τρόπαιο, που θα τους φτιάξει το ηθικό για το Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Ισπανός τεχνικός έχει πάρει μαζί του όλα τα διαθέσιμα «αστέρια» της χώρας, με τα ονόματα των Λουκάκου, Ντε Μπρούινε, Εντέν και Τοργκάν Αζάρ, Καράσκο, Τίλεμανς και Κουρτουά να ξεχωρίζουν.

ΓΑΛΛΙΑ: Η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία μπορεί να μην «έλαμψε» στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όμως παραμένει ένας «κολοσσός» στο ποδοσφαιρικό στερέωμα του πλανήτη, έχοντας σπουδαίους παίκτες στο ρόστερ της. Οι «τρικολόρ» μπαίνουν στα ημιτελικά του Nations League για να αποδείξουν πως η αποτυχία τους στο Γιούρο ήταν απλά μια κακή στιγμή. Ο Ντεσάμπ διαθέτει μια σούπερ επιθετική ομάδα και κάλεσε στην αποστολή παίκτες φορμαρισμένους (Ντιαμπί, Βερετού, Ερναντές, Γκεντουζί), που συνθέτουν ένα ιδιαίτερο παζλ μαζί με τους πιο έμπειρους (Μπενζεμά, Πογκμπά, Γκριεζμάν, Εμπαπέ). Στόχος της Γαλλίας είναι φυσικά το τρόπαιο και μια καλή εικόνα για να μπει «αεράτη» για το Μουντιάλ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολύ σπουδαίο ματς θα γίνει στο Τορίνο, μεταξύ δυο ομάδων με τεράστιες φιλοδοξίες για το Μουντιάλ, περίπου σε ένα χρόνο από τώρα. Θεωρούμε πως οι επιθετικές ικανότητες και των δυο θα τους οδηγήσουν στο να σκοράρουν, τουλάχιστον, ένα γκολ αμφότερες στο 1.88 του Stoiximan.

Νόμιμες Στοιχηματικές με προσφορές* εγγραφής στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.