Header Ads


Το viral πλάγιο στο Μουντιάλ και το παρατσούκλι του Μοχαμαντί! (vid)

Το viral πλάγιο στο Μουντιάλ και το παρατσούκλι του Μοχαμαντί! (vid)



Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ - Ποιο είναι το παρατσούκλι του, τι «μαρτυρά» αυτό, δείτε την στιγμή που έγινε παγκοσμίως γνωστός για ένα πλάγιο!
Ο Ιρανός διεθνής αναμένεται απόψε (15/9) λίγο μετά τις 19.00 στο «Ελ Βενιζέλος». Η ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Μιλάντ Μοχαμαντί στην ΑΕΚ, προχωράει με γρήγορους ρυθμούς.

Μερικά χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 2018, στην αναμέτρηση του Ιράν με την Ισπανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο 27χρονος μπακ είχε γίνει viral λόγω της περίεργης εκτέλεσης του σε πλάγιο άουτ.

Ο Μοχαμαντί, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, αφού πρώτα προσευχήθηκε, κοίταξε τον ουρανό, φίλησε την μπάλα, προσπάθησε να κάνει κάτι περίτεχνο, αλλά το αποτέλεσμα της εκτέλεσης του ήταν απογοητευτικό, με αποτέλεσμα να χαθούν πολύτιμα δευτερόλεπτα και το πλάγιο άουτ που είχε κερδίσει το Ιράν να σπαταληθεί.


Στο Ιράν το παρατσούκλι που του έχουν "κολλήσει" οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου είναι το "Mig Mig" το οποίο προέρχεται από το καρτούν "Coyote και ο Road Runner", δύο δηλαδή χαρακτήρες της σειράς κινουμένων σχεδίων "Looney Tunes".

Το συγκεκριμένο παρατσούκλι επιλέχθηκε για να αναδείξουν την ταχύτητα που διαθέτει, ως ένα από τα φυσικά του προσόντα. Εκτός αυτού είναι ένας παίκτης με καλή τεχνική κατάρτιση για ακραίος αμυντικός με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, αλλά και αρκετά καλή προσήλωση στα αμυντικά του καθήκοντα.

Γι' αυτό το λόγο έχει χρησιμοποιηθεί 20 φορές ως αριστερός μεσοεπιθετικός και 38 ως αριστερός εσωτερικός μέσος. Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με τον Χατζισαφί, ωστόσο είναι καλύτερος στο ανασταλτικό κομμάτι.

Στα αρνητικά του είναι η αδυναμία του στα τελειώματα αλλά και στην τελική πάσα. Γι' αυτό στην καριέρα του έχει κινηθεί σε ρηχά νερά μέχρι στιγμής. Σε συλλογικό επίπεδο έχει 6 γκολ σε 198 συμμετοχές, ενώ έχει συμβάλλει σε 14 γκολ των ομάδων ( είτε απευθείας ασίστ ή από κερδισμένο πέναλτι και επίτευξη τέρματος έπειτα από δική του αποτυχημένη προσπάθεια).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.