Header Ads


Mad Clip: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του ράπερ - Το προφητικό μήνυμα για το θάνατό του

Mad Clip: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του ράπερ - Το προφητικό μήνυμα για το θάνατό του


Το τελευταίο «αντίο» στον ράπερ
Ο Mad Clip δε βρίσκεται πια κοντά μας, με τον γνωστό ράπερ να χάνει με τραγικό τρόπο τη ζωή του σε τροχαίο, για το οποίο έρχονται νέες αποκαλύψεις, και τις λεπτομέρειες της κηδείας του να γίνονται γνωστές.

Το τελευταίο του «αντίο» θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας και, συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 16:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Εκεί, η οικογένειά του, φίλοι, συνάδελφοι και απλός κόσμος που τον αγάπησε μέσα από την πορεία του στην τραπ μουσική, θα τον αποχαιρετήσει για τελευταία φορά. Ο πατέρας του μουσικού ζει από το 1999 στο Παλαιό Φάληρο.

Τα προφητικά λόγια του Mad Clip που προκαλούν ανατριχίλα

Τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου κάνει στα social media ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τον Mad Clip να αναφέρει, μεταξύ άλλων σε παλιότερη ανάρτησή του, ότι «δεν ξέρουμε ποτέ πότε θα είναι η τελευταία μέρα μας».
 
«Μπορεί οι περισσότεροι να τα ξέρουμε αυτά, αλλά ας τα ξαναπούμε για να μην ξεχνιόμαστε. Μην παίρνουμε τίποτα δεδομένο σε αυτή τη ζωή που έχουμε.

Μην ντρεπόμαστε να λέμε στον άνθρωπο που είναι δίπλα μας ότι τον αγαπάμε. Μην ντρεπόμαστε να κάνουμε κάτι καλό για τον άνθρωπό μας, για τους φίλους μας, για την οικογένειάς μας. Επειδή, κακά τα ψέματα, δεν ξέρουμε ποτέ, πότε θα είναι η τελευταία μας μέρα. Αυτό ήθελα να σας πω», ήταν τα λόγια του Mad Clip.



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.