Header Ads


Just the Two of Us: Ο κορωνοϊός «χτύπησε» το Show

Just the Two of Us: Ο κορωνοϊός «χτύπησε» το Show


Μπορεί η σεζόν να ξεκίνησε δυναμικά με πολύ ανταγωνισμό και πληθώρα εκπομπών αλλά δυστυχώς ο Κορονοϊός είναι εδώ και κάθε φορά φροντίζει να μας το υπενθυμίζει με τον πιο σκληρό τρόπο καμιά φορά. 

Τι κι αν τα μέτρα σε εκπομπές και παραγωγές είναι αυστηρά με συνεχή τεστ σε όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτές, η μεταδοτικότητα του ιού είναι τέτοια που φαίνεται πως δεν υπολογίζει τίποτα όπως άλλωστε συμβαίνει και στην καθημερινή ζωή. 

Έτσι, ακόμα καλά καλά δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η σεζόν και συγκεκριμένα το Just the Two of Us και φαίνεται πως στην παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη, τα πρώτα κρούσματα Covid 19 είναι και πάλι γεγονός.

Ο Κορονοϊός «χτύπησε» το Just the Two of Us στην πρεμιέρα του Σαββάτου

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πρόκειται για τρεις (3) συμμετέχοντες, εμβολιασμένους, που εκδήλωσαν συμπτώματα μετά την πρεμιέρα του Σαββάτου με αποτέλεσμα να χτυπήσει συναγερμός τόσο στην Barking Well Media όσο και στον ALPHA καθώς κάποιοι από τους συμμετέχοντες στο σόου εργάζονται παράλληλα και σε άλλες εκπομπές ή παραγωγές του σταθμού. 

Αμέσως όλοι οι εμπλεκόμενοι, όσοι εργάζονται, συμμετέχουν ή με κάποιον τρόπο ήρθαν σε επαφή με τα κρούσματα υποβλήθηκαν σε μοριακά και rapid τεστ, ενώ τα κρούσματα απομονώθηκαν αμέσως για να μην υπάρξει περαιτέρω εξάπλωση του ιού.

Ακόμα δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση από τους νοσούντες και όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει από εμάς. Οσο για το τι θα γίνει με το σόου, οι ετοιμασίες συνεχίζονται ωστόσο θα υπάρξει εκ νέου έλεγχος όλων των εμπλεκομένων και την Πέμπτη. Αναλόγως με το τι θα προκύψει θα παρθούν και οι τελικές αποφάσεις από την εταιρεία παραγωγής και τον σταθμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Just the Two of Us ήταν και πέρσι μια από τις παραγωγές όπου ο ιός φώλιασε για τα καλά και έδωσε αρκετά κρούσματα με αποτέλεσμα να αναβληθεί η προβολή του για αρκετές εβδομάδες και παρά το γεγονός ότι προληπτικά γίνονταν πολλά τεστ.πριν από κάθε live αλλά και πρόβες.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.