Header Ads


Cosmote TV: «Ο Σκουλάς δεν έδωσε κανένα πλάνο με γράμμη οφσάιντ!»

Cosmote TV: «Ο Σκουλάς δεν έδωσε κανένα πλάνο με γράμμη οφσάιντ!»


Το συνδρομητικό κανάλι έδωσε εξήγηση στο γεγονός ότι δεν είδαμε τα γκολ του ΟΦΗ με γραμμή - Ο Σκουλάς υπεύθυνος και γι' αυτό!
Ένα από τα πολλά περίεργα του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στην Κρήτη είναι πως σε καμία φάση του αγώνα δεν είδαμε ριπλέι με γραμμή του οφσάιντ. 

Ακόμα και στα γκολ των Κρητικών που υπάρχει υποψία παράβασης δεν ξεκαθαρίστηκε τι ακριβώς είδε το VAR. 

Η ΑΕΚ επικοινώνησε με την Cosmote και με τους ανθρώπους της παραγωγής της μετάδοσης και ρώτησε για το συγκεκριμένο θέμα. Από την συνδρομητική τηλεόραση ξεκαθάρισα ότι ουδέποτε από το VAR δόθηκε για την τηλεοπτική μετάδοση το οποιοδήποτε πλάνο με γραμμή σε έλεγχο φάσης. Είναι το VAR και αναφορικά με το χθεσινό ματς ο Μανώλης Σκουλάς που έχει την ευθύνη να στείλει τα πλάνα για τη γραμμή ώστε να γνωρίζει ο κόσμος τι είδε και πώς έκρινε μια φάσης. Δεν το έκανε όμως. 

Ο διαιτητής που δεν ενημέρωσε για το σουτ στο πρόσωπο του Χατζισαφί και το σπρώξιμο στον Βράνιες έκρινε ότι πρέπει να δώσει κάποια φάση με γραμμή στον αέρα για να διευκρινιστεί τι και αν έχει ελεγχθεί

Για την ΑΕΚ εγείρονται δύο ερωτήματα. Το πρώτο είναι αν όντως το VAR έλεγξε φάσεις και το δεύτερο αν όντως τις έλεγξε γιατί δεν τις έδωσε στον τηλεοπτικό αέρα για να δει όλη η Ελλάδα ότι δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό και ότι όλα είναι κανονικά.

Η ΑΕΚ πλέον θα αποταθεί στην ΚΕΔ για να διευκρινιστεί τι ακριβώς έχει συμβεί και για ποιο λόγο ο Σκουλάς έκρυψε από τους φιλάθλους τις οριακές φάσεις. Ακόμα και ο πλέον καλόπιστος δεν μπορεί πλέον να μην αναρωτηθεί τι ρόλο ακριβώς έπαιξε χθες ο Μανώλης Σκουλάς και γιατί δεν επενέβη σε καμία φάση υπέρ της ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.