Header Ads


«Τρελό» σενάριο για ΑΕΚ-Πρίγιοβιτς!

«Τρελό» σενάριο για ΑΕΚ-Πρίγιοβιτς!


Ο ρόλος του Βράνιες στην υπόθεση - Δείτε πως έχει ξεκινήσει η...τρελή φημολογία για Πρίγιοβιτς! 
ΑΕΚ Πριγιοβιτς Βρανιες: Ποιες οι πιθανότητες να φορέσει τα κιτρινόμαυρα στην τελευταία μέρα και ο ρόλος του Όγκνιεν Βράνιες. Τι αλλάζει στο ρόστερ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς η άφιξη του Ιρανού μπακ.

Ενθουσιασμός έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες στο ρεπορτάζ τής Ένωσης με τον Μιλάντ Μοχαμάντι και την μεταγραφή του στην ομάδα, καθώς είναι σαφές ότι το ρόστερ πια είναι πλήρες και μάλιστα με παίκτες ποιότητας.

Αρχικά να δούμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ιρανός άσος, καθώς μέχρι τις 25 Αυγούστου ήταν στην Κ23 τής Γάνδης και συμμετείχε κανονικά σε προπονήσεις. Αρχικά ήταν στην πρώτη ομάδα της Γάνδης, μέχρι τον Ιούλιο, αλλά στη συνέχεια τον «υποβάθμισαν» στην Κ23.

Τι σημαίνει, πρακτικά, αυτό; Ότι ο 28χρονος δεν είναι πολύ πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και ετοιμότητας, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που μιλάμε για έναν παίκτη που βασίζεται έτσι κι αλλιώς στην αθλητικότητά του. Δηλαδή και μόνος του δεν υπάρχει περίπτωση να αφέθηκε χωρίς να είναι σε φόρμα, τις λίγες μέρες που έμεινε εκτός προπονήσεων ομάδας.

Το ζήτημα, τώρα, είναι τι θα γίνει με τον Μιτάι, που είναι μεγάλο πρότζεκτ για την ΑΕΚ αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει χώρος πια για εκείνον στην Ένωση. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να παίζει με την ΑΕΚ β΄ και, έστω εκ των υστέρων, ίσως η καλύτερη λύση θα ήταν να είχε δοθεί σε κάποια ομάδα της Σούπερ Λιγκ για να παίξει με τη μορφή δανεισμού.

Τέλος, αυτό που ακούγεται (αλλά δεν φαίνεται να υπάρχουν πιθανότητες για να προχωρήσει) για τον Πρίγιοβιτς, στηρίζεται κυρίως στην καλή σχέση που έχει ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ με τον Βράνιες. Κυκλοφορεί ελεύθερος ο Πρίγιοβιτς, αλλά η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη 14 μεταγραφές, το συμβόλαιο του Σέρβου είναι υψηλό και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν ήδη στον σύλλογο οι Καρίμ και Αραούχο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.