Header Ads


Φημολογία για ΑΕΚ και Πρίγιοβιτς-Σάμαρη!

Φημολογία για ΑΕΚ και Πρίγιοβιτς-Σάμαρη!


Τα ονόματα των Ανδρέα Σάμαρη και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχουν πέσει στο... τραπέζι για την ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ «έκλεισε» τον Μίλαν Μοχαμαντί για την θέση του αριστερού μπακ και όλα δείχνουν πως οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν, όμως η Sportday αναφέρει ότι οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν περιπτώσεις από την αγορά των ελεύθερων, κυρίως με ορίζοντα το μέλλον.

Σε αυτό το πλαίσιο προτάθηκε το όνομα του Ανδρέα Σάμαρη, που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Μπενφίκα. Ο έμπειρος χαφ βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, λόγω επέμβασης στον αχίλλειο και θα είναι έτοιμος για επιστροφή από τις αρχές του νέου έτους. Έτσι, πρακτικά δεν θα μπορούσε να βοηθήσει άμεσα, όμως στην ΑΕΚ έχουν καλή γνώμη για την ποιότητά του και το δημοσίευμα τονίζει ότι αυτή την στιγμή υπάρχει συζήτηση γύρω από το όνομά του, κυρίως στη λογική του μελλοντικού αντικαταστάτη του Σάκχοφ.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει απόφαση για το ζήτημα, που κυρίως βρίσκεται στο επίπεδο της φημολογίας. Το ίδιο ισχύει και για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που παραμένει ελεύθερος και θα μπορούσε να απασχολήσει στη προοπτική της αντικατάστασης του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι. 

Για την ώρα δεν υφίσταται θέμα για τους δύο ποδοσφαιριστές και, όπως τονίζεται, τα δεδομένα δείχνουν πως η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της με τον Μοχαμαντί.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.