Header Ads


Μιλόγεβιτς: «Σας φοβούνται και θα σας προκαλούν - Αξίζατε τη νίκη»

Μιλόγεβιτς: «Σας φοβούνται και θα σας προκαλούν - Αξίζατε τη νίκη»


Οι ατάκες του Βλάνταν Μιλόγεβιτς προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά τα όσα έγιναν στο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη!

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μετά τα όσα έγιναν στην Κρήτη ήταν οργισμένος. Ο Σέρβος προπονητής δεν μπορούσε να πιστέψει όλα όσα έγιναν εις βάρος της ΑΕΚ στην Κρήτη στο ματς με τον ΟΦΗ, μετά τις αποφάσεις των Φωτιά-Σκουλά.

Τη Δευτέρα ο Μιλόγεβιτς μίλησε στους παίκτες του. Και τους τόνισε ότι η εμφάνιση τους ήταν καλή στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά στάθηκε στην αρνητική εικόνα τους στα τελευταία λεπτά στα στημένα.

Και επίσης ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε αρκετά και για τις προκλήσεις από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, αναφορικά με την αποβολή του Λιβάι Γκαρσία.

«Ξέρω πως όλοι είστε στεναχωρημένοι για το αποτέλεσμα χθες (σ.σ. προχθές). Αξίζατε τη νίκη. Δείξαμε πολλά καλά πράγματα στο γήπεδο. Υπάρχουν και αρνητικά που πρέπει να τα δούμε, όπως τις αντιδράσεις μας στις στατικές φάσεις. Όμως δείξατε τι μπορείτε να κάνετε και δείξατε πόσο καλοί παίκτες είστε. Ήταν λάθος η αντίδραση του Λιβάι, αλλά δεν μπορώ να τον αδικήσω μ’ όσα συνέβησαν. Να ξέρετε πως θα τα έχετε αυτά σ’ όλα τα γήπεδα, για καταλαβαίνουν οι αντίπαλοι πόσο καλοί παίκτες είστε και θα σας φοβούνται. Θα προσπαθούν συνεχώς να σας προκαλέσουν, αλλά εσείς θα πρέπει να μάθετε να μην επηρεάζεστε. Προχωράμε για να κερδίσουμε τα επόμενα ματς», είπε μεταξύ άλλων ο Μιλόγεβιτς στα Σπάτα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.