Header Ads


Η συμφωνία Σάμαρη-Μπενφίκα για την επόμενη ομάδα!

Η συμφωνία Σάμαρη-Μπενφίκα για την επόμενη ομάδα!


Ο Ανδρέας Σάμαρης έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα, όμως ένας όρος στην λύση του συμβολαίου του με τους Λουζιτανούς τον καθιστά ιδιαίτερα προσιτή λύση για αρκετές ομάδες!
Μετά από 8 χρόνια στην Λισσαβόνα ο Ανδρέας Σάμαρης αποχαιρέτισε την Μπενφίκα, έχοντας φορέσει την φανέλα της 195 φορές και έχοντας κερδίσει μαζί τέσσερα πρωταθλήματα Πορτογαλίας και συνολικά εννιά τίτλους.

Ο 32χρονος μέσος έλυσε το συμβόλαιο του με τους Λουζιτανούς που είχε υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά ο τρόπος που έγινε αυτό του δίνει το δικαίωμα να ψάχνει από θέση ισχύος τον επόμενο ποδοσφαιρικό του εργοδότη.

Κι αυτό γιατί αντί για αποζημίωση, ο Έλληνας μέσος πήρε κάτι πολύ πιο πολύτιμο από την Μπενφίκα.

Οι «αετοί» δέχθηκαν τον όρο του 32χρονου χαφ, να συνεισφέρουν στο επόμενο συμβόλαιο που θα βρει με οποιαδήποτε ομάδα.

Για να γίνουμε πιο κατανοητοί, ο Σάμαρης ήταν να πάρει από την Μπενφίκα για τα επόμενα δύο χρόνια το ποσό του 1,25 εκατομμυρίου ευρώ ετησίως (μεικτά). Οι Πορτογάλοι δέχθηκαν αντί αποζημίωσης να πληρώσουν την διαφορά στο επόμενο συμβόλαιο που θα βρει.

Με άλλα λόγια, αν ο Σάμαρης βρει ένα ποδοσφαιρικό πρότζεκτ που του ταιριάζει, αλλά η ομάδα είναι σε θέση να πληρώσει «μόνο» 600.000 ευρώ, τότε το υπόλοιπο ποσό μέχρι το 1,25 εκατομμύριο ευρώ που ήταν να πάρει στην Μπενφίκα (και για φέτος και για του χρόνου) είναι υποχρεωμένη να το πληρώσει η πρώην ομάδα του.

Αυτός ο όρος καθιστά τον Σάμαρη μία πιο προσιτή λύση για κάθε σύλλογο, τότε ο έμπειρος μέσος γίνεται μία πολύ πιο εφικτή περίπτωση ακόμα και για ελληνικές ομάδες που δεν ήταν σε θέση να πληρώσουν το ποσό που έπαιρνε στην Μπενφίκα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.