Header Ads


Κρούσμα κορωνοϊού σε μεγάλη ελληνική ομάδα!

Κρούσμα κορωνοϊού σε μεγάλη ελληνική ομάδα!


Συναγερμός σε σύλλογο του Big-5, ενώ ακολουθεί κρίσιμο παιχνίδι - Ποια ομάδα συνεχίζει να ταλαιπωρείται με κρούσματα!
Ποια ομάδα συνεχίζει να ταλαιπωρείται πολύ σοβαρά με τον COVID 19 και το νέο κρούσμα σε εμβολιασμένο ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog.gr:

Η στήλη σήμερα κρατάει την παρασκηνιακή της υφή αλλά συγχρόνως είναι άκρως ρεπορταζιακή. Το ένα θέμα, πολύ σοβαρό, έχει να κάνει με κτύπημα του Covid 19 σε παίκτη ομάδας του Big 5 (που έχει δυνατό παιχνίδι την ερχόμενη αγωνιστική), αλλά λόγω ιατρικού απορρήτου δεν γράφω ...ονόματα και διευθύνσεις. 

Έμαθα πως σήμερα σήμανε συναγερμός σε μεγάλη Σουπερλιγκάτη ομάδα (της Big 5). Kι αυτό αφού εμφανίστηκε κρούσμα κορωνοϊού σε εμβολιασμένο ποδοσφαίριστή της! Με φυσική συνέπεια να εφαρμοστεί το πρωτόκολλο για τα αποδυτήρια και να ακολουθήσουν οι δράσεις που προβλέπονται. Με την ανησυχία να κτυπάει κόκκινο και τους υπεύθυνους να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να τσεκάρουν αν εμφανιστεί/ούν κι άλλα κρούσματα σε ποδοσφαιριστές. 

Βλέπετε έρχεται το σαββατοκύριακο με πολύ δύσκολο/κρίσιμο ματς για την ομάδα, η οποία έτσι κι αλλιώς έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα με τον covid 19 (από την περασμένη άνοιξη και το καλοκαίρι). Με αρκετούς παίκτες μάλιστα να περνάνε και ξανά - περνάνε και σε κάποιους να το γυρίζει και σε μυοκαρδίτιδα...


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.