Header Ads


Αναστάτωση στην ΑΕΚ για «Αγια Σοφιά»!

Αναστάτωση στην ΑΕΚ για «Αγια Σοφιά»!


Πολλά ερωτηματικά για την –όχι και τόσο αθώα- καθυστέρηση του διαγωνισμού για τον τεχνολογικό εξοπλισμό του γηπέδου!

Τεράστια έκπληξη και ερωτηματικά έχει προκαλέσει στον οργανισμό της ΑΕΚ η σημαντική καθυστέρηση, που έχει σημειωθεί, για την ανάδειξη του αναδόχου και την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού για τον τεχνολογικό εξοπλισμό του γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, έργο που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Αττικής. 

Θυμίζουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής, συνεπής στις δεσμεύσεις της και με προσωπική φροντίδα του Περιφερειάρχη κυρίου Πατούλη είχε κινηθεί πολύ γρήγορα και οι υπογραφές στη σχετική σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ έπεσαν στις 18 του περασμένου Ιουνίου και στη συνέχεια προκηρύχθηκε ο σχετικός διαγωνισμός. 

Αυτό όμως που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και εύλογες απορίες είναι η μεγάλη καθυστέρηση στην τελική ανάδειξη της εταιρίας που θα αναλάβει το έργο προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να μην πάει ακόμα πιο πίσω το πολύ σημαντικό έργο, που αφορά την τοποθέτηση του απαραίτητου ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για τη λειτουργία της OPAP Arena. 

To ερώτημα που έχει πλέον ανακύψει είναι ποιος ευθύνεται για αυτή την καθυστέρηση και ποιος έχει συμφέρον να σαμποτάρει τις νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να ξεπεραστεί και το τελευταίο εμπόδιο στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδο της ΑΕΚ. 

Είναι απόλυτα λογικό αυτή η νέα καθυστέρηση σε ένα τόσο απλό θέμα της ολοκλήρωσης ενός διαγωνισμού να προκαλεί τεράστια ανησυχία στον κόσμο της ΑΕΚ που δεν θέλει να χαθεί ούτε μία μέρα μέχρι τα εγκαίνια του σύγχρονου «Ναού» της ομάδας του στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.