Header Ads


Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Μίκη Θεοδωράκη

Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Μίκη Θεοδωράκη


Ποια ήταν η τελευταία του επιθυμία - Τι είχε ζητήσει ο Μίκης Θεοδωράκης.
Έφυγε από τη ζωή ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες, πολιτικός και συγγραφέας, Μίκης Θεοδωράκης σε ηλικία 96 ετών. 

Στην πατρίδα του, το Γαλατά Χανίων, ήθελε να αναπαυθεί για πάντα ο Μίκης Θεοδωράκης που έφυγε το πρωί της Πέμπτης (2/9) από τη ζωή. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, την τελευταία επιθυμία του η νεκρώσιμη ακολουθία και η ταφή να πραγματοποιηθούν στην πατρίδα του, το Γαλατά Χανίων, ο μεγάλος μουσουργός την είχε μεταφέρει στον ΓΓ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, τη γραμματέα του Ρένα Παρμενίδου και τον Πρόεδρο του «Παγκρητίου Συλλόγου Φίλων Μίκη Θεοδωράκη», Γιώργο Αγοραστάκη.

Το πότε θα γίνει η κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό.

Την ίδια ώρα, το δικό τους «αντίο» στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη και άνθρωπο, Μίκη Θεοδωράκη που έφυγε σήμερα από τη ζωή, λένε με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα, υπουργοί, οργανισμοί και στελέχη της πολιτικής ζωής. Ο Μίκης Θεοδωράκης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη τη χώρα.

Ένας από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της χώρας, αλλά και μια από τις σημαντικότερες και πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες της νεότερης Ελλάδας, ο Μίκης Θεοδωράκης, επηρέασε όσο λίγοι το πολιτιστικό στίγμα της χώρας για ολόκληρες δεκαετίες.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.