Header Ads


Τα πρώτα δείγματα Γέβτιτς από τα Σπάτα - «Τούρμπο» Σιμοες και Γαλανόπουλος!

Τα πρώτα δείγματα Γέβτιτς από τα Σπάτα - «Τούρμπο» Σιμοες και Γαλανόπουλος!


Και οι τρεις συμμετείχαν στο σημερινό δίτερμα όπως και ο Λάζαρος Ρότα!
Από το απόγευμα της Πέμπτης ο Ντάρκο Γέβτιτς συμμετέχει στις προπονήσεις της ΑΕΚ παρουσιάζοντας σιγά-σιγά τα πρώτα δείγματα των δυνατοτήτων του.

Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός μάλιστα, σήμερα πήρε μέρος και στο δίτερμα (από την μια περιοχή στην άλλη) που έγινε στα Σπάτα στο οποίο, λόγω κάποιων απουσιών, συμμετείχαν και κάποια παιδιά της ΑΕΚ Β’.

Πολλά συμπεράσματα σίγουρα δεν μπορούν να βγουν, αλλά αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα με την πρώτη είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έχει ο Ελβετός με την μπάλα στα πόδια. Στην μεταβίβαση, στην αλλαγή παιχνιδιού και στο κάθετο παιχνίδι.

Ο Γέβτιτς, χρησιμοποιήθηκε από τον Μιλόγεβιτς στον άξονα, στο “10”, έχοντας από πίσω του στα χαφ τους Γαλανόπουλο – Λε Ταλέκ και έδειξε καλά στοιχεία επιθετικά.

Από εκεί και πέρα, το ακόμα πιο ευχάριστο από την σημερινή ημέρα, είναι η εξαιρετική εικόνα ετοιμότητας που παρουσίασαν τόσο ο Αντρέ Σιμόες όσο και ο Κώστας Γαλανόπουλος, που ήταν… αντίπαλοι.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, που ταλαιπωρήθηκαν από παρόμοιο πρόβλημα στον αστράγαλο σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, έδειξαν ετοιμοπόλεμοι και μάλιστα στο σημερινό δίτερμα ήταν από εκείνους που έκαναν τα περισσότερα χιλιόμετρα. Κάτι που γέμισε χαμόγελα τους ανθρώπους της ΑΕΚ και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Να σημειώσουμε, πως στο σημερινό, κάτι σαν, δίτερμα συμμετείχε και το τελευταίο απόκτημα ο Λάζαρος Ρότα, που έπαιξε στην πλευρά μαζί με τον Μπακάκη σε ρόλο εξτρέμ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.