Header Ads


Μιλόγεβιτς: «Έχω παίκτες νικητές και με ποιότητα!»

Μιλόγεβιτς: «Έχω παίκτες νικητές και με ποιότητα!»


Βλέποντας και θετικά, αλλά και αρνητικά στο παιχνίδι της ΑΕΚ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς εμφανίστηκε χαρούμενος απο τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Ιωνικού. 

Αναλυτικά ο προπονητής είπε στην Cosmote αμέσως μετά το ματς του ΟΑΚΑ: 

«Πάντα υπάρχουν θετικά και αρνητικά στο παιχνίδι. θέλαμε αυτή τη νίκη, για… χίλιους λόγους. Αυτή η 11άδα κι αυτοί που έπαιξαν μπορεί να μην έχουν παίξει ξανά μαζί ποτέ. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια γιατί κάνουν μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις. Εχουν παίκτες με ποιότητα. Εχουν πνεύμα νικητή. Προέρχονται από μεγάλες ομάδες. Εχουμε 24-25 ισάξιους παίκτες στην προπόνηση. Οποιον κι αν βάλετε δεν θα κάνατε λάθος. Με ευχαριστεί αυτό. Συνεχίζουμε δουλειά και ταπεινότητα. Είναι ωραίο όταν κερδίζεις, όμως υπάρχει και η επόμενη ημέρα».

Για την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και τον Τσούμπερ;

«Δεν θέλω να μιλήσω για παίκτες. Ηρθε προχθές ο Τσούμπερ. Με δυο προπονήσεις και «κούμπωσε». Εχουμε κι άλλους. Τον Γέβτιτς για παράδειγμα. Υπάρχουν και οι τραυματίες που κάνουν τα πάντα για να γυρίσουν γρήγορα και καλά. Να πω και ένα μπράβο στο ιατρικό τιμ.  Χωρίς πολλά λόγια, ταπεινότητα και συνεχίζουμε τη δουλειά».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.