Header Ads


Μιλόγεβιτς: «Δουλειά μου πλέον είναι να φτιάξω μία ανταγωνιστική ΑΕΚ»

Μιλόγεβιτς: «Δουλειά μου πλέον είναι να φτιάξω μία ανταγωνιστική ΑΕΚ»


Ικανοποιημένος με την ενίσχυση της ΑΕΚ εμφανίζεται ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος αναγνωρίζει πως το σημαντικό πλέον είναι το «δέσιμο» της ομάδας.
Μία… ενδεκάδα νέων ποδοσφαιριστών απέκτησε η ΑΕΚ στη θερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να κάνει και με το παραπάνω πράξη την υπόσχεσή του πως θα ενισχυθεί η ομάδα το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, η «Ένωση» πήρε τους Αραούχο, Τζαβέλλα, Βράνιες, Άμραμπατ, Στάνκοβιτς, Λε Ταλέκ, Χατζισαφί, Μήτογλου, Μισελέν, Τσούμπερ και Γέβτιτς.

Πλέον το βάρος για την απόδοση της ομάδας πέφτει στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος καλείται να «δέσει» τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και ο «Δικέφαλος» να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εγχώριες διοργανώσεις μετά τον αποκλεισμό από την Βελέζ.

Ο Σέρβος τεχνικός, σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», παρουσιάζεται ικανοποιημένος με την ενίσχυση της ομάδας και αναγνωρίζει πως έχει το δύσκολο έργο η ΑΕΚ να αποδώσει αυτά που μπορεί στο γήπεδο.

«Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε παρουσιάσει καλή εικόνα. Ούτε στα παιχνίδια με τη Βελέζ, ούτε στην πλειοψηφία των φιλικών. Αδικούμε τους εαυτούς μας με την εικόνα μας και αυτό πρέπει να σταματήσει», φέρεται να έχει πει στο στενό του περιβάλλον ο 51χρονος προπονητής.

Επίσης, εκείνο που τονίζει είναι: «Μετά και από τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις, είμαστε υπερπλήρεις. Έχουμε πολλούς και ικανούς παίκτες σε όλες τις γραμμές. Δουλειά δική μου είναι πλέον να δέσω το σύνολο και να φτιάξω μία ανταγωνιστική ομάδα».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.