Header Ads


Διακοπή στο 6' στο Βραζιλία - Αργεντινή! (vid)

Διακοπή στο 6' στο Βραζιλία - Αργεντινή! (vid)


Απίστευτα σκηνικά στο Βραζιλία-Αργεντινή, έκανε «ντου» η αστυνομία για να συλλάβει 4 παίκτες της Εθνικής Αργεντινής!
Απίστευτες εικόνες στο Βραζιλία-Αργεντινή, με τους φόβους για τα χειρότερα να επιβεβαιώνονται!

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, οι Εμιλιάνο Μαρτίνεθ, Εμιλιάνο Μπουέντια (Άστον Βίλα) και Κριστιάν Ρομέρο και Τζιοβάνι Λο Σέλσο (Τότεναμ) μπήκαν κανονικά στη «χώρα του καφέ» με την αποστολή της «αλμπισελέστε», παρότι όσοι έρχονται από τη Μεγάλη Βρετανία στη Βραζιλία πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών. 

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, άλλωστε, στην αποστολή της Βραζιλίας δεν κλήθηκαν οι παίκτες από την Premier League, δηλαδή οι Τιάγκο Σίλβα, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Φαμπίνιο, Άλισον, Έντερσον, Γκαμπριέλ Ζεσούς, Φρεντ, Ραφίνια και Ριτσάρλισον.

Οι «τέσσερις» της Αργεντινής, ωστόσο, έδωσαν κανονικά το «παρών». Πώς μπήκαν τώρα στη Βραζιλία; Από τη Βενεζουέλα είναι η απάντηση! Η Αργεντινή στις 3 του μήνα έπαιξε στο Καράκας με τη Βενεζουέλα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την ομάδα του Σκαλόνι να επικρατεί 3-1. Στα ταξιδιωτικά έγγραφα των τεσσάρων, λοιπόν, αλλά και των υπολοίπων, φαίνεται ως χώρα εισόδου η Βενεζουέλα!

Μέχρι πριν από λίγες ώρες επικρατούσε ένα μπάχαλο σχετικά με το τι θα γίνει με τους «τέσσερις», μπάχαλο το οποίο συνεχίστηκε και στο ματς, όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους! Με την έναρξη του αγώνα και ενώ Μαρτίνεθ, Ρομέρο και Λο Σέλσο ξεκίνησαν βασικοί(!), η αστυνομία με ανθρώπους του υπουργείου Υγείας της Βραζιλίας εισέβαλαν στο γήπεδο για να τους βγάλουν εκτός! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όλη η αποστολή της Αργεντινής να φύγει για τα αποδυτήρια και το ματς να διακοπεί, τελικά οριστικά!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.