Header Ads


Ντέμης: «Δεν γίνεται να μη δεις το φάουλ στο 1-3 του ΟΦΗ» (vid)

Ντέμης: «Δεν γίνεται να μη δεις το φάουλ στο 1-3 του ΟΦΗ» (vid)


Ο Ντέμης Νικολαϊδης, στην εκπομπή του στη Nova, σχολίασε το ΟΦΗ - ΑΕΚ, αλλά και τα διαιτητικά λάθη, εκφράζοντας την απορία του πώς μέτρησε το πρώτο γκολ του ΟΦΗ, ρίχνοντας περισσότερες ευθύνες στο VAR - Τι είπε για την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης για το ΟΦΗ - ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ έχει πολλούς καλούς νέους παίκτες, κάτι που φαίνεται από το σκοράρισμα, έχει ήδη βάλει 6 γκολ, όμως χρειάζεται χρόνο για να δέσει ως ομάδα, ειδικά στην άμυνα. Και στο παιχνίδι με τον Ιωνικό θα μπορούσε να δεχθεί γκολ, αλλά είναι κάτι πολύ λογικό.

Η ομάδα χρειάζεται χρόνο και για τα δεδομένα που υπάρχουν δεν περίμενα να παίξει τόσο καλά», σχολίασε αρχικά. 

Στη συνέχεια έγινε λόγος για τη διαιτησία με το Ντέμη να μην καταλογίζει ευθύνη στο διαιτητή για τις αποφάσεις που πήρε στις περιπτώσεις του Χατζισαφί και του Λιβάι Γκαρσία. «Δεν μπορώ να πω κάτι στο διαιτητή για την κόκκινη, τον απωθεί. Αλλά γενικότερα δεν θα στεκόμουν σε καμία από τις δύο φάσεις για τις αποφάσεις που πήρε ο διαιτητής».

Για το 1-3 του ΟΦΗ: «Θέλω να είμαι καλοπροαίρετος. Ας πούμε ότι ο διαιτητής δεν φταίει κι ας βρίσκεται μπροστά στη φάση. Υπάρχει VAR, που λειτουργεί για την προστασία των διαιτητών. Δεν γίνεται να μη δεις αυτό το φάουλ. Υπάρχει πεντακάθαρο φάουλ. Τον σπρώχνει με τα δύο χέρια, μου κάνει εντύπωση πως δεν το είδαν. Για μένα αυτή η φάση είναι καθοριστική».

Για το 3-3 κι αν υπάρχει οφσάιντ στον Ντουρμισάι: «Για να μην έβγαλαν καν γραμμή, το πήρε πάνω του το VAR και θεωρούν πως δεν επηρεάζει τη φάση ο Ντουρμισάι, ο οποίος είναι ξεκάθαρα οφσάιντ. Αν δεν ήταν σίγουροι θα μπορούσαν να είχαν φωνάξει το διαιτητή να το δει. Εγώ λέω ότι μπορεί να επηρεάζει και λίγο, αλλά αυτό που στέκομαι είναι το φάουλ στο Βράνιες στο πρώτο γκολ του ΟΦΗ».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.