Header Ads


Τρέλα διαρκείας στην ΑΕΚ!

Τρέλα διαρκείας στην ΑΕΚ!


Μεγάλη ικανοποίηση στο κλαμπ δεδομένων των συνθηκών της εποχές!

Από την Δευτέρα το βράδυ η ΑΕΚ έχει ξεπεράσει τα 10.000 διαρκείας και πλέον βρίσκεται κοντά στα 10.500. Το νούμερο, δεδομένων των συνθηκών λόγω πανδημίας, έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

«Με δεδομένη την κατάσταση είναι ένα εξωπραγματικό νούμερο και έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μας», τονίζουν στην ΑΕΚ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ουσιαστικά τα διαρκείας, λόγω κοροναϊού, δεν απευθύνονται στο σύνολο του κόσμου της ομάδας αλλά μόνο όσους έχουν εμβολιαστεί.

Αν υποθέσουμε ότι και το κοινό της ΑΕΚ βρίσκεται στον μέσο όρο των εμβολιασμένων μιλάμε για το 62% των ενήλικων φιλάθλων της ομάδας.

Επιπλέον λόγω της σχετικής ΚΥΑ, την οποία σέβεται απόλυτα η ΑΕΚ, από την πρώτη μέρα δημιουργείται συνεχώς πρόβλημα στα παιδικά διαρκείας ανάλογα με τις ηλικιακές ομάδες που ανοίγουν για εμβολιασμό οπότε μπαίνουν στην κατηγορία του πιστοποιητικού εμβολιασμού για την αγορά διαρκείας

Επιπλέον πρέπει να τονίσουμε ότι σε αυτά τα 10.500 δεν υπάρχει πώληση σε συνδέσμου.

Μάλιστα παρά τις δυσκολίες, τις απαγορεύσεις και τις ανησυχίες για τον ιό οι πωλήσεις διατηρούν αυξητική τάση και γι' αυτό και δόθηκε παράταση έως τις 17 Σεπτεμβρίου.

Τέλος να αναφέρουμε ότι με δεδομένο ότι το ανώτερο όριο εισιτηρίων για το ΟΑΚΑ είναι στις 25.000 οι ως τώρα πωλήσεις εισιτηρίων και η τάση που υπάρχει και σημαντική αύξηση θα περιορίζεται αρκετά το όριο έκδοσης απλώς εισιτηρίων στους αγώνες. 

Τα συγκεκριμένα εισιτήρια μάλιστα,  βάσει της ΚΥΑ για τους αγώνες, θα εκδίδονται μόνο ηλεκτρονικά και δεν θα γίνεται πώληση από τα ταμεία.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.