Header Ads


Αποχωρεί από την ΑΕΚ ο Αλμπάνης!

Αποχωρεί από την ΑΕΚ ο Αλμπάνης!


Ραγδαίες οι εξελίξεις στα μεταγραφικά της ΑΕΚ - Σε ποια ομάδα παραχωρείται δανεικός ο Αλμπάνης!
Για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς γινόταν η κουβέντα τις τελευταίες ώρες, αλλά τελικά φαίνεται πως έχουμε ανατροπή και από την μέσο-επιθετική γραμμή της ΑΕΚ, αυτός που θα φύγει έστω προσωρινά, είναι ο Χρήστος Αλμπάνης

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε εξέλιξη συζητήσεις για δανεισμό του παίκτη στον Απόλλωνα Λεμεσού κι απ' ότι φαίνεται έχουν προχωρήσει πολύ και ο παίκτης θα συνεχίσει δανεικός φέτος εκεί. Στην ουσία υπάρχει συμφωνία με την ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον και στο φινάλε των μεταγραφών, ο Αλμπάνης θα πάει στην Κύπρο. 

Όσον αφορά τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς το ενδιαφέρον που υπάρχει και μάλιστα ακόμη και για αγορά του άμεσα, είναι από ομάδα της Δανίας. Ωστόσο ο Σουηδός δεν είναι «ζεστός» για να φύγει από την ΑΕΚ κι απ' ότι φαίνεται αυτή η εξέλιξη παίζει ρόλο στην απόφαση να γίνει αποδεκτή η πρόταση για δανεισμό του Αλμπάνη. 

Αξίζει να σημειωθεί, πως σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο ίδιος ο Χρήστος Αλμπάνης εξέφρασε την επιθυμία για αλλαγή περιβάλλοντος σε αυτή την φάση. Προφανώς λόγω της αρνητικής ψυχολογίας που δημιούργησαν τα δύο ματς με την Βελέζ και ο ίδιος αναζητά κάτι σαν επανεκκίνηση. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.