Header Ads


Νέα δικαστική νίκη Μελισσανίδη επί Κούγια!

Νέα δικαστική νίκη Μελισσανίδη επί Κούγια!


Νομική «γκάφα» από τον Αλέξη Κούγια και νέα δικαστική ήττα - Δείτε τι λάθος έκανε και έχασε ακόμη μια υπόθεση!
Κουγιας Μελισσανιδης δικαστικη ηττα: Σε νομική… γκάφα υπέπεσε ο Αλέξης Κούγιας και έτσι μια ακόμα αγωγή του εναντίον του Δημήτρη Μελισσανίδη απορρίφτηκε και μάλιστα για… νομικό λάθος του… κορυφαίου Ελληνα ποινικολόγου.

Συγκεκριμένα η υπόθεση εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών και αφορά τα όσα φέρεται να είπε εναντίον του Κούγια ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συγκέντρωση με δημοσιογράφους στις 22 Μαΐου 2019 στο Μουσείο Αυτοκινήτων που διατηρεί ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ.

Ο Αλέξης Κούγιας προσέφυγε εναντίον του Μελισσανίδη με τη διαδικασία που αφορά σε αποζημιώσεις για ζημιά που προκλήθηκε δια του Τύπου ή με ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές ή μέσω διαδικτύου.

Μετά την παρέμβαση της συνηγόρου του Δημήτρη Μελισσανίδη, κυρίας Ελλη Ρίζου, το δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν είναι αυτή η σωστή διαδικασία για τη συγκεκριμένη υπόθεση και την παρέπεμψε να δικαστεί με την τακτική διαδικασία, αφού δεν πρόκειται για ενέργεια του εναγόμενου που έλαβε χώρα αμέσως δια του Τύπου και απλώς έγινε αναπαραγωγή των όσων φέρεται να είπε ο Μελισσανίδης…

Οπότε ο Κούγιας έχασε σε πρώτη φάση από δικό του λάθος τα 50.000 ευρώ που διεκδικεί με την αγωγή του…

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.