Header Ads


Το πρόσωπο-βόμβα που μπαίνει στην κυβέρνηση με τον ανασχηματισμό!

Το πρόσωπο-βόμβα που μπαίνει στην κυβέρνηση με τον ανασχηματισμό!


Το όνομα που δεν είχε ακουστεί πουθενά μέχρι σήμερα...
Η ανακοίνωση των ονομάτων που θα συμμετέχουν στο νέο κυβερνητικό σχήμα είναι πλέον θέμα χρόνου. Οι αλλαγές θα πρέπει να ανακοινωθούν μέχρι αύριο ή εναλλακτικά το πρωί της Πέμπτης αλλιώς θα πάνε για το επόμενο Σαββατοκύριακο, αφού το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο.

Πάντως αυτή τη φορά ο ανασχηματισμός θα είναι δομικός. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρξουν 4- 5 ηχηρές μετακινήσεις πρωτοκλασάτων υπουργών, ενώ σαρωτικές θα είναι οι αλλαγές σε επίπεδο υφυπουργών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αλλαγές θα επικεντρώνονται στα υπουργεία με «κοινωνικό» πρόσημο, με πρωτοκλασάτα στελέχη να μετακομίζουν σε άλλες θέσεις. 

Για παράδειγμα υπάρχουν σενάρια για αλλαγές στο υπουργείο Υγείας, με το Βασίλη Κικίλια να κατευθύνεται είτε στο Τουρισμού είτε στο Προστασίας του Πολίτη. 

Στους αμετακίνητους αναμένεται να είναι οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης. Επίσης με ανεβασμένες μετοχές στο κυβερνητικό σχήμα είναι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Νέες αφίξεις θα υπάρξουν στην κυβέρνηση από τη «γαλάζια» κοινοβουλευτική ομάδα, ενώ έχει ενδιαφέρον πως θα διαμορφωθούν και οι εσωκομματικές ισορροπίες (π.χ. ανάμεσα σε «καραμανλικούς», «σαμαρικούς»). 

Σύμφωνα με το Έθνος, στα ονόματα που ακούγονται μεταξύ άλλων για είσοδο στο κυβερνητικό σχήμα είναι και ένα όνομα «βόμβα» αυτό του Θόδωρου Ρουσόπουλου (υπουργείο Τουρισμού) και του Θάνου Πλεύρη, ενώ μένει να φανεί αν θα υπάρξει επιστροφή του Τάκη Θεοδωρικάκου. Επίσης στο νέο κυβερνητικό σχήμα θα είναι μεγαλύτερη η συμμετοχή των γυναικών.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.