Header Ads


Ο Γέφτιτς «έκλεισε» την μεταγραφή Τσούμπερ στην ΑΕΚ!

Ο Γέφτιτς «έκλεισε» την μεταγραφή Τσούμπερ στην ΑΕΚ!


Η «μαγκιά» Παπαδημητρίου-Κονέ, ο...αδίστακτος ατζέντης και η μεταγραφή που έκλεισε στις 4 τα ξημερώματα! 
Το παρασκήνιο πίσω από τις δύο τελευταίες μεταγραφές της Ένωσης. Πώς από εκεί που την Παρασκευή "'εβραζαν" με τους "εκβιασμούς" του Μαλένοβιτς, πήραν τελικά δύο παίκτες του. Το scouting report μέσα από τη Ρούμπιν!

Αναλυτικά το άρθρο του Ευάγγελου Μίχου στο sportdog.gr:

Eδώ και λίγες ώρες ο Ντάρκο Γέφτιτς αποτελεί και με την βούλα παίκτη της ΑΕΚ. Με ετήσιο δανεισμό απο την Ρούμπιν Καζάν αλλά και λογική οψιόν αγοράς του απο τους "κιτρινόμαυρους". Ελβετός με σερβικές ρίζες, διεθνής με τις μικρες εθνικές ομάδες της Ελβετίας, όχι όμως και με την Ανδρών, με ομολογουμένως αξιόλογη χρηματιστηριακή αξία 2.500.000 ευρώ (μάλιστα η τωρινή, που είναι και η υψηλότερη της μέχρι τώρα καριέρας του). 

Απο εκεί και πέρα ο Γέφτιτς αποτελεί και μια μεταγραφή που έγινε 100 % λόγω... Ζούμπερ! Δηλαδή μια ως επι το πλείστον μανατζερική μεταγραφή και όχι πρόϊόν σκάουτινγκ της ομάδας!! Κοινώς αν ο διεθνής ακραίος της Αιντραχτ Φρανκφούρτης δεν ερχόταν τελικά στην Ένωση, δεν υπήρχε περίπτωση οι "κιτρινόμαυροι" μετά να έπαιρναν τον επιτελικό μέσο της Ρούμπιν Καζάν! Τόσο απλά... Και θα επανέλθω με λεπτομέρειες...

Ανεξάρτητα απο τι δείχνουν τα διαφορα βιντεάκια με χαι λάιτ καριέρας του Γέφτιτς και τι λένε απο την ΑΕΚ για τον νεο μεταγραφικό τους απόκτημα, η στήλη... ψάχτηκε για αυτόν απο τις δικές της πηγες στην διεθνή πιάτσα σκάουτινγκ. Κι απο την Ρωσία μου είπανε για έναν μέσο με καλά "στημένα", καλό σουτ, καλή πάσα (ιδιαίτερα η μακρινή του), που χρησιμοποιεί με την ίδια ευχέρια/άνεση το δεξί αλλά και το αριστερό του πόδι. Όχι ιδιαίτερα γρήγορος, όχι ιδιαίτερα καλός οργανωτής παρότι στο παιχνίδι του τον διακρίνει η... στόχευση! Και με σοβαρά ερωτηματικά όσον αφορά στο αμυντικό του κομμάτι (τρανζίσιον και μονομαχιες).

Απο εκεί και πέρα ο Γέφτιτς είναι "ομόσταβλος" με τον Ζούμπερ. Ανήκουν και οι δυο στην ίδια μανατζερική εταιρία, την Soccer mondial". Και έχουν τον ίδιο ατζέντη, τον Ελβετό με σερβική καταγωγή, Μίλος Μαλένοβιτς. Απο τους πιο δυνατούς στο ελβετικό ποδοσφαιρο, νεαρός (37χρονων) και συνεχώς ανερχόμενος, φιλόδοξος αλλά κι αδίστακτός για να πετύχει τους στόχους του. Για αρκετούς συναδέλφους του ο Μαλένοβιτς είναι κι...αμφιλεγόμενος αφού χαρακτηρίζεται σαν "νέος Ραμαντάνι", με τα καλά τα κακά και τις... περιπέτειες (για τους μύστες) του Φάλι!

Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά; Επειδή ενώ το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην ΑΕΚ είχαν συμφωνήσει σε όλα με Άιντραχτ και την πλευρά Ζούμπερ για τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του, αναγκάστηκαν οι Παπαδημητριου/Κονέ την επομένη (Παρασκευή) να πάρουν το αεροπλάνο για Φρανκφούρτη προκειμένου να ...σώσουν (να υπάρξει, για την ακρίβεια) το deal και μην πάθουν νέο φιάσκο τύπου Εντσάμ! Και ομολογουμένως τα κατάφεραν περίφημα, κόντρα στις μηχανοραφίες και τα...κόλπα του agent Μαλένοβιτς, ακόμη κι αν χρειαστηκε να δώσουν τα χέρια και να φορέσουν σακκάκι στον Ζούμπερ τέσσερις(4) τα ξημερώματα!

Ελάχιστοι γνωρίζουν πως στον Οργανισμό της ΑΕΚ υπήραν στελέχη την Παρασκευή το πρωί που ήταν έξαλλα με τα... τερτίπια και την σχεδόν εκβιαστική τακτική του ατζέντη του Ζούμπερ, Μίλος Μαλένοβιτς. Μάλιστα οι εκφράσεις που χρησιμοποιούσαν για αυτόν, κάποια στιγμή εκείνης της ημέρας, μόνο κολακευτικές δεν ήταν αφού ο Ελβετοσέρβος κοινώς τους "χρησιμοποιούσε" αγρίως!

Για αυτό αποφασίστηκε άρον, άρον και το ταξίδι των Γιάννη Παπαδημητρίου - Παναγιώτη Κονέ στην Γερμανία προκειμένου να το... σώσουν. Το αποτέλεσμα ήταν η ΑΕΚ όχι μόνο να υπογράψει τον Ζούμπερ αλλά να πάρει και δεύτερο παίκτη - πελάτη του Μαλένοβιτς!! Για τους γνώστες βέβαια τους πως λειτουργούν οι μεγαλο - ατζέντηδες αυτά... συμβαίνουν/γίνονται και πρέπει πρώτα να τους "ταίσεις", για να σε βοηθήσουν στην συνέχεια. Και απο μια άποψη δεν είναι μόνο επιτυχία του Ελβετού αλλά και εξέλιξη/εκσυγχρονισμός της ΠΑΕ AEK και μαγκιά των Παπαδημητρίου - Κονέ αυτό ακριβώς το διπλό "deal"!! 

Στο δια ταύτα: ο Γέφτιτς (που είναι καλός παίκτης και μπορεί να ταιριάξει στην Ένωση) ουσιαστικά ήρθε στην ΑΕΚ για να "κλείσει" ο Ζούμπερ! Ή για να το θέσω διαφορετικά: ο Γέφτιτς αποτέλεσε την αιτία (εκτός απο το οικονομικό βεβαίως, βεβαίως) που "πείστηκε" ο agent Μαλένοβιτς. 

Όπως, για ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, όταν μαζί με τον Ποντένσε ερχόταν (τον έστελνε ο Μέντες) στον Ολυμπιακό και ο Μιράντα, ένα πράγμα!! Κάπως έτσι μου μοιάζει και αυτο το διπλό deal (Ζούμπερ - Γέφτιτς) του Μαλένοβιτς με την ΑΕΚ. Το οποίο, για να είμαι ειλικρινής, το θεωρώ και "ΒΕΛΤΙΩΣΗ" για τον Οργανισμό ΑΕΚ. Εξ ου άλλωστε και το "μαγκιά των Παπαδημητρίου - Κονέ που προανέφερα, για την εν λόγω δράση τους!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.