Header Ads


Μάνατζερ Αμραμπάτ: «Γι’ αυτό επιλέξαμε την ΑΕΚ!»

Μάνατζερ Αμραμπάτ: «Γι’ αυτό επιλέξαμε την ΑΕΚ!»


Σε δηλώσεις του στην Ολλανδία ο ατζέντης του Μαροκινού μεσοεπιθετικού, Μαχμούντ Ελ Μπουστατί, εξήγησε την επιλογή του Αμραμπάτ να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ!

Για τους λόγους που επέλεξε να παίξει στην ΑΕΚ και να έρθει στην Ελλάδα ο Νορντίν Αμραμπάτ, εξήγησε ο μάνατζέρ του Μαροκινού, Μαχμούντ Ελ Μπουστατί. 

Μιλώντας στην Ολλανδία και στο site voetbalzone.nl είπε:
 
«Υπήρχαν πολλές επιλογές. Οικονομικά ελκυστικές προτάσεις ήρθαν από το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία, αλλά ο Νορντίν θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ισπανία. Ωστόσο, επέλεξε μία νέα χώρα όπου ο συνδυασμός ζωής και αθλητισμού είναι καλός. Το ποδόσφαιρο είναι ζωντανό εδώ κι αυτό είναι υπέροχο. Όταν ο Νορντίν περπατά στην πόλη, οι άνθρωποι θέλουν αμέσως να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του».

Επιπλέον, ο ατζέντης του Άμραμπαντ μίλησε για τη σωματική κατάσταση του πελάτη του: «Πρέπει να είμαι ειλικρινής: εκπροσωπώ πολλά παιδιά, αλλά λίγα ζουν τόσο πολύ για το άθλημα όσο ο Νορντίν. Δεν  πίνει, δεν βγαίνει ποτέ. Αν ζεις σαν επαγγελματίας αποδίδεις. Είναι 34 ετών, αλλά βλέπεις πως φαίνεται… Ο γιατρός της ΑΕΚ σοκαρίστηκε από την ικανότητά του και εκτίμησε ότι θα μπορούσε να παίξει αμέσως».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.