Header Ads


Το «τρελό» συμβόλαιο του Μέσι στη Παρί!

Το «τρελό» συμβόλαιο του Μέσι στη Παρί!


Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Λιονέλ Μέσι και ξεκίνησε η φημολογία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Ο γαλλικός και διεθνής Τύπος θεωρεί, πάντως, δεδομένη την μετακίνηση του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο διεθνής άσος έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια με την ομάδα του Παρισιού. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίζουν τα 42 εκ. Ευρώ, που μέσα από τα μπόνους επίτευξης ατομικών και ομαδών στόχων μπορούν να φτάσουν στα 50 εκατ. ευρώ!

Ο αδερφός του Εμίρη του Κατάρ (που έχει υπό τον πλήρη έλεγχό του τη γαλλική ομάδα) έκανε, μέσω των social media λόγο για οριστική συμφωνία,  ανεβάζοντας μία φωτογραφία του Αργεντινού σούπερ σταρ με τη φανέλα της Παρί, γράφοντας από κάτω «…οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν και θα υπάρξει ανακοίνωση αργότερα».

Λίγο αργότερα δε, ανέβασε κι άλλη μία φωτογραφία του Σέρχιο Ράμος (ο οποίος ανήκει ήδη στο δυναμικό των Παριζιάνων εδώ και λίγες εβδομάδες) με τον Μέσι, τονίζοντας πως «…οι δύο μαζί έχουν κατακτήσει 8 Champions League».

Ο Μέσι αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο Παρίσι για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα. Να σημειωθεί πως κομβικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεγάλης αυτής μεταγραφής διαδραμάτισε ο Νεϊμάρ, ο οποίος ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.